Power Mac G5
tekniske specifikationer arkitektur G5-processor ydeevne udvidelse design grafik
Power Mac G5 with Apple Cinema HD Display Awesome AGP 8X Pro.
Power Mac G5’s AGP 8X Pro-grafiske grænseflade fordobler den maksimale overførselshastighed — og fordobler den mængde af data, der overføres i en enkelt AGP-buscyklus — hvilket giver de nye GPU'er fra ATI og NVIDIA den båndbredde, de skal bruge for at levere 3D-grafik i biografkvalitet.

Øjet lægger mærke til de små ting først — ting, du ikke tidligere har bemærket i 3D-grafik. Ting som spot på de dalende snefnug, mens du vandrer i Ardennerne, skumsprøjt fra en bølge , som reflekterer det gyldne sollys, netop som du bryder den, eller svævende partikler i solstrejfene, mens du begiver dig ind i en grotte. Du ser sikkert sådanne ting på tæt hold i virkelighedens verden eller i biografen. Men aldrig på en computerskærm — i hvert fald ikke så utroligt detaljeret.

66 Hz AGP 8X Pro-bussen slår otte slag pr. taktfrekvens, hvilket resulterer i en overførselshastighed af data på 533 MHz og en imponerende båndbredde på 2,1 GB pr. sekund. Denne dramatisk forbedrede ydeevne driver de grafikintensive programmer til at levere ufatteligt høje opløsninger med fuldstændig livagtige teksturer.

Power Mac G5 leveres i standardkonfiguration med NVIDIA GeForce FX 5200 Ultra eller ATI Radeon 9600 Pro, begge med 64 MB video SDRAM. Begge kort tilbyder understøttelse af det nyeste inden for grafisk teknologi, flere hestekræfter til hurtigere og glattere afvikling af spil og de mest avancerede grafiske programmeringsmuligheder til at skabe flotte effekter. Og hvis du skulle være i tvivl, så er programmeringsmulighederne en central fordel, fordi de giver de nyeste spil og de professionelle programmer mulighed for at bruge grafikkredsen på processoren. Dette både aflaster computerens hovedprocessor og sikrer uendeligt mange effekter i nuancerne på rigtige billeder.

GeForce FX 5200 Ultra indeholder en CineFX-motor og NVIDIAs avancerede Lightspeed Memory Architecture II, og kan derfor levere 3D-grafik i spil og i visualiseringsprogrammer. Radeon 9600 Pro opgraderer den grafiske ydeevne i designprogrammer i den høje ende af skalaen med "quad-pipe"-arkitektur, SmartShader 2.0-teknologi og HyperZ III+-hukommelsesarkitektur.

Hvis kun det bedste er godt nok til dig, skal du vælge ATI Radeon 9800 Pro, et AGP Pro-kort og den hurtigste og mest visuelt avancerede 3D-grafik i verden. Branchens eneste filmiske Visual Processing Unit (VPU), kombineret med ATI Radeon 9800 Pros toptunede 256 bit DDR-hukommelsesgrænseflade og 8-punkts rør leverer grafik på tegnestue-niveau — i realtid. Perfekt til intensive 3D-modelleringsopgaver og til lige så intensive nye spil.

Radeon 9800 Pro Med særdeles programmerbare skyggelægningsværktøje og OpenGL-funktionssæt, kan den visuelle ATI Radeon 9800 Pro-processor bringe selv de mest detaljerede verdener til live med lys, teksturer og effekter i filmkvalitet.

ATI Radeon 9800 Pros SMARTSHADER 2.1 omskriver reglerne for realisme med dens 128 bit floating-point-farvepræcision, som muliggør, at hyper-realistiske billeder kan gengives med milliarder af farvevariationer. Og med dens otte parallelle gengivelseskanaler, dens 256 bit brede hukommelsesgrænseflade og dens understøttelse af AGP 8X-standarden, leverer dette kort enestående ydeevne med de højeste opløsninger og detalje-indstillinger.
Apple-skærme
Apples flade LCD-skærme
Udvælg din favorit blandt medlemmerne i den første familie af digitale flade skærme. Apples flade LCD-skærme giver dig høj billedkvalitet, fantastiske farver og branchens bedste bredformatsteknologi — alt sammen til rimelige priser. Med sin kompakte fod, der ikke optager meget plads på dit skrivebord, sikrer en Apple-skærm, at du kan nyde fordelene ved tynd og let LCD-teknologi — med dobbelt så stor klarhed, dobbelt så stor skarphed og to gange kontrasten i forhold til en standard CRT-skærm. Du kan kalibrere Apple-skærmen til farvestyrede arbejdsgange og således være sikker på, at den vil bibeholde ensartede farver og kvalitet uden at skulle omkalibreres.
ADC- og DVI-stik
Understøttelse af to skærme
Power Mac G5 leveres med en ADC-port (Apple Display Connector) til installering af en ekstra Apple-skærm og en DVI-port til en ekstra digital skærm — med understøttelse af både udvidet skrivebord og skærmdublering.
DVI til VGA-mellemstik Forbinde computeren til VGA-skærme
Et Apple DVI til VGA-mellemstik er inkluderet, så der kan tilsluttes VGA-skærme, som f.eks CRT-skærme eller projektorer. Valgfrit Apples DVI til ADC-mellemstik gør det muligt at slutte Power Mac til to Apple-skærme (også to 23" Apple Cinema HD-skærme for at opnå utrolige opløsninger på 3840 x 1200-punkter — det er mere end 4,5 millioner punkter, men hvem gider tælle?).

DVI til ADC-mellemstik
Tilslut via S-video- og RCA-stik (composite)
Du kan også bestille et nyt mellemstik, der er designet specielt til Power Mac G5, Apple DVI til Video-mellemstik. Dette nye stik samarbejder kun med DVI-porten på hver side af det grafikkort, der er designet til Power Mac G5. Så kan du tage et smugkig på dit arbejde ved at slutte computeren til S-video- og andre relevante enheder — som fjernsyn, videoer og overhead-projektorer — med S-video- eller RCA-stik (composite).











Nederste dæksel
. . .
-
PowerMac G5
Juli.

-
64 bit gennembrud
2003