Udviklet til maksimal spas.

Strålende nyt design

Der er tynd og let. Og så er der tynd og let på et helt nyt niveau. iPod touch har fået et nyt superslankt aluminiumskabinet, så du næsten ikke kan mærke den i hånden eller lommen. Den leveres i så sjove farver, at det er umuligt kun at vælge en (men det bliver du nødt til). Med helt nye Apple EarPods lyder iPod touch lige så godt, som den ser ud. Og med iPod touch-loop er det endnu sværere at lægge den fra sig.

4'' Retina-skærm

Mere skærm betyder mere af alt. Mere musik, flere beskeder og websteder. Når det er tid til at spille, får dine fingre mere plads at arbejde på. Og alle dine ting ser utroligt flotte ud på Retina-skærmen.

Fantastisk iSight-kamera

Forestil dig dit liv og alle de store, små og alle øjeblikkene derimellem med et 5 megapixel iSight-kamera, der også optager 1080p HD-video. Men den nye panoramafunktion kan du optage hele den store vide verden. Avanceret optik, tryk for at fokusere, en LED-blitz og ansigtsgenkendelse giver iPod touch seriøse færdigheder inden for peg og skyd. Og den nye iPod touch-loop holder det hele lige ved hånden.

Nye funktioner i iOS 6

iOS 6 er pakket med over 200 nye funktioner, så det bliver endnu nemmere at udføre de ting, du gør hver dag. Facebook-integration gør det lidt nemmere at synes om det hele. Med fælles fotostreams kan du dele de fotos, du ønsker at dele, med de personer, du ønsker at dele med.

Helt nye EarPods

Den ligner ikke noget, du har set før. Den lyder ikke som noget, du har hørt før.

Dual-core A5-processor

Op til dobbelt så hurtig processorkraft og op til syv gange så hurtig grafik gør dine spil endnu mere realistiske.

Nogle funktioner er ikke tilgængelige i alle lande eller områder.
Udbuddet af programmer og apps og deres priser kan ændres.