MacBook Pro med Retina-skærm. Nu med Force Touch-pegefelt, længere batteritid og hurtigere flash-lagring. 13 fra 11.299 kr. 15 fra 17.499 kr.

Strålende Retina-skærm. Millioner af pixels forud for sin tid.

15" modellen har over 5 mio. pixels, og 13" modellen har over 4 mio. Derfor kan du retouchere dine billeder eller redigere video i HD-kvalitet og opleve en utrolig skarphed. Teksten står også knivskarpt, så selv hverdagsting som at surfe på nettet og redigere et dokument bliver en bedre oplevelse end nogensinde. Det er en værdig skærm til verdens mest avancerede bærbare computer med høj ydeevne.

Force Touch-pegefelt. Pegefeltet, presset til endnu mere.

Nu får du en helt ny måde at interagere med din Mac på. Force Touch-pegefeltet er udviklet til at give et ensartet klik med hurtig respons, ligegyldigt hvor på fladen du trykker. Under pegefeltet registrerer tryksensorer, hvor hårdt du trykker. Det giver touch-teknologien en helt ny dimension. Med et dybdeklik kan du få nye funktioner frem som f.eks. hurtigt at finde definitionen på et ord eller vise et preview af en fil – blot ved at trykke hårdere på pegefeltet. Du ser altså ikke bare dit indhold. Du mærker det også. Disse avancerede funktioner fungerer som tilføjelser til alle de intuitive Multi-Touch-bevægelser, som Mac-brugere sætter pris på. Du får bedre føling med din Mac end nogensinde. Uden at løfte en finger. Læs mere

Teknologier med stor ydeevne. Sammen får de alt til at gå hurtigere.

Med kraftfulde dual-core og quad-core Intel-processorer, mere avanceret grafik, hurtigere PCIe-baseret flash-lagring, superhurtig hukommelse og Thunderbolt 2 leverer MacBook Pro med Retina-skærm al den ydeevne, du kan ønske dig af en bærbar computer. Så hvad enten du besøger et website eller bygger et, streamer eller redigerer video, så klarer MacBook Pro de mest komplekse (og også de knap så komplekse) opgaver med en utrolig kraft og hastighed.

Tynd. Let. Kraftfuld. Der er innovation i hver en millimeter.

Designet i MacBook Pro samler en masse power på meget lidt plads. For vi mener nemlig ikke, at høj ydeevne bør begrænse bærbarheden. Op på trods af at de er så kompakte, leverer de nye 13" og 15" MacBook Pro-modeller op til henholdsvis 10 og 9 timers batteritid – en time mere end de forrige modeller.

Leveres med powerfulde programmer. Klar. Parat. Arbejd. Og leg.

Alle nye Mac-modeller leveres med Fotos, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers og Keynote. Så nu kan du være kreativ med billeder, videoer, musik, dokumenter, regneark og præsentationer lige fra starten. Du får også fantastiske programmer til at sende mails, surfe på nettet, sende beskeder og lave FaceTime-opkald. Der er endda et program til at finde nye programmer.

macOS. Det, der gør Mac til helt sin egen.

Alle de ting, du kan på en Mac, er mulige på grund af styresystemet macOS. macOS Sierra introducerer Siri til Mac – sammen med nye muligheder for at få glæde af dine billeder, shoppe mere sikkert på nettet og arbejde nemmere på tværs af dine enheder.