Det eneste, der er aderledes, er alting.

Så snart du begynder at bruge iPhone 6s, vil du mærke, at den er noget ganske særligt. 3D Touch gør, at du kan mere end nogensinde før med bare et enkelt tryk, og Live Photos bringer dine minder til live på en helt ny måde. Og det er bare begyndelsen. Kig lidt nærmere på iPhone 6s, og du vil se, at der er nytænkning på rigtig mange planer.

3D Touch Den næste generation af Multi-Touch.

Da den første iPhone kom til verden, tog den også Multi-Touch med sig. En funktion, som lige siden har ændret den måde, vi oplever teknologi på. Nu kommer 3D Touch, så du får mulighed for at gøre ting, der slet ikke har været mulige før. Og fordi din iPhone nu også kan mærke, hvor hårdt du trykker på skærmen, kan du interagere med den og alt det, du har på den, på en helt ny måde. Endda både hurtigere og nemmere end før. Og takket være den nye Taptic Engine får du også feedback i realtid i form af små prik.

Kameraer
12MP kamera. 4K-videoer.
Live Photos. Minder for livet.

Verdens mest populære kamera er blevet endnu mere avanceret. 12-megapixels iSight-kameraet tager skarpe og detaljerede billeder, det optager strålende 4K-video med op til fire gange så høj opløsning som 1080p HD-video, og det indbyggede 5-megapixels FaceTime HD-kamera forvandler dine selfies til små kunstværker. iPhone 6s kommer også med en helt ny funktion: Live Photos – en ny måde at genopleve dine minder på. Live Photos fanger sekunderne, før og efter du tager et stillbillede, så du kan se en levende version af billedet med både bevægelse og lyd.

Teknologi

A9. Den mest avancerede processor i en smartphone. Nogensinde.

iPhone 6s kører på en særligt tilpasset 64-bit A9-processor. Den har en ydeevne, som man engang kun kunne finde i stationære computere, og du får op til 70 procent hurtigere CPU-ydeevne og op til 90 procent hurtigere GPU-ydeevne. Praktisk til alle dine grafik-krævende yndlingsspil og -apps.

Design

Banebrydende design.
Skubbet lige lidt længere.

Nytænkning er ikke altid sådan lige at spotte med det blotte øje. Men hvis du kigger lidt nærmere på iPhone 6s, vil du se, at vi har lavet nogle helt fundamentale forbedringer. Kabinettet er fremstillet af en ny aluminiumlegering i 7000-serien, en type legering, der også bliver brugt til rumfartøjer. Dækglasset er også stærkt. Faktisk det stærkeste og mest holdbare glas i en smartphone. Og udenpå kan du nyde fire forskellige farver – space grey, sølv, guld og den nye finish i rosaguld.

iOS 9

En oplevelse ud over det sædvanlige på en usædvanlig telefon.

iOS 9 er verdens mest avancerede, intelligente og sikre mobile styresystem. De seneste forbedringer på tværs af hele systemet, de nye og stærkere indbyggede apps og bedre Siri-funktioner gør systemet smartere og bedre at bruge end nogensinde før. Telefonen og systemet arbejder gnidningsløst sammen, og App Store er fuld af fantastiske apps, der er skræddersyet til at udnytte alt det, som din iPhone kan.