Apple AirPort



Creating an Airport network is as easy as using a Macintosh.


Tech SpecsAt SchoolAt HomeNetwork


  AirPort gør det nemt
Vi har gjort det lige så nemt at arbejde med AirPort-netværket, som det er at bruge en Macintosh. Når du én gang har indstillet computeren til at etablere forbindelse til Internet via modem eller Ethernet og sikret, at forbindelsen virker, er du på banen:



Første trin: Sæt et AirPort-kort i en ny iBook, iMac, PowerBook eller Power Mac G4. Det er enkelt! Kortet smutter nemt på plads. Bemærk: Til PowerBook findes 802.11-kompatible trådløse netværkskort, som ikke er forberedt til AirPort.



Andet trin: Slut AirPort-basen til et telefon- eller Ethernet-stik og en stikkontakt. Hvis du slutter basen til Ethernet, skal du blot sætte Ethernet-kablet i RJ-45-porten på basen.



Tredie trin: Følg instruktionerne i AirPort-indstillingsassistent for at konfigurere basen til Internetadgang.

Nu kan du godt smile. Du fortjener en medalje, for du har netop opstillet et trådløst AirPort-netværk.

  De fleste førstegangsbrugere af iMac og iBook kan etablere forbindelse til Internet inden for et kvarter, efter at de har pakket computeren ud af kassen. Det er fremragende, men det er lige så nemt at etablere trådløs forbindelse til Internet med AirPort, selvom du har mere end én computer hjemme eller i klasseværelset, eller der er mere end én person, som skal have adgang til Internet på samme tid.

Det er nu, du skal have et trådløst AirPort-netværk, som er en enkel og billig måde at få Internet i alle hjemmets rum og ved alle borde i klasseværelset. Intet bøvl og ingen kabler.

Tænk over fordelene. Indtil fornylig havde du kun to muligheder, hvis du ville have adgang til Internet fra mere end én computer: Du kunne få en ekstra telefonlinie til den anden computer og endnu en Internetkonto (hvis du ville undgå at vente på, at det blev din tur til at bruge Internet), og du kunne forbinde computerne i et fast netværk. Det mest irriterenede ved at forbinde computere er - rigtigt gættet - kablerne.

AirPort tilbyder en bedre løsning. I stedet for at bruge almindelige kabler til at oprette et netværk bruger AirPort en teknologi, som giver et trådløst lokalnetværk med en overførselshastighed på op til 11 mbps og sikrer effektiv og stabil trådløs kommunikation mellem flere computere og Internet. Derudover giver AirPort alle, der er hjemme, mulighed for samtidig at besøge forskellige websteder og hente e-post via én enkelt Internetkonto. Du behøver ikke længere vente, til det bliver din tur til at bruge telefonlinien, få en ekstra telefonforbindelse eller bruge tid på den komplicerede netværksopbygning.


“AirPort-basen virker til alle typer Internetforbindelse. Vi har testet forbindelser med både almindelige modemer og kabelmodemer, og begge typer virkede upåklageligt. Vi kunne bevæge os rundt i huset med vores iBook, uden at vi tabte forbindelsen noget sted.”
— Les Freed
PC Magazine


“Som trådløst netværk virkede Apples nye system som annonceret. Vi nåede næsten op på de 45 meter, som er den annoncerede rækkevidde, og ydeevnen og forbindelsen var fremragende. Det er fantastisk at kunne bevæge sig rundt i et hus eller på et lille kontor med en iBook og bruge Internet efter behag”.
— Jim Louderback
Editorial Director ZDTV
 

. . .
-
Apple´s produkter
a

-
app
2001