iBooksoftware

Everything you need to get online. (And write letters, design newsletters, print banners, organize your organizer, capture images and save Bugdom.)

tech specsdigital musicdesktop moviesgraphicswireless internetsoftware

I betragtning af hvor let iBook er, er det svært at forestille sig, hvor mange tunge programmer den leveres med. Mange af dem er bestsellere, og det er programmer, som du kan bruge til stort set alt: Når du skal surfe på Internet, sende og modtage e-post, fremstille film og brænde musik-CD'er. Det mest spændende software er selvfølgelig Mac OS X 10.1, som er den nyeste version af verdens mest avancerede operativsystem.

Internet Explorer, Internet Connect, Adobe Acrobat and Mail Internet - det er denne vej!
Med iBook kommer du hurtigt og nemt på Internet, især når du opretter forbindelse med Mac OS X. Det skyldes, at Mac OS X er udviklet specielt til Internet, og rent faktisk indeholder mange af de funktioner, som Internet er bygget på. Med Mac OS X er det nemt at oprette forbindelse til Internet med almindeligt modem, ISDN-, DSL-, eller kabelmodem samt Ethernet-forbindelse. Indstillingsassistent fører dig så hurtigt igennem tilslutningsprocedurerne, at du kan sende din første e-postbesked efter nogle få minutter. iBook er udstyret med al den software, du skal bruge for at oprette forbindelse til Internet, herunder populære webbrowsere som Internet Explorer og Netscape Communicator samt Adobe Acrobat Reader til PDF-dokumenter (portable document format).

Sherlock

Find det, du søger efter
Før du prøver andre løsninger, skal du prøve Sherlock, den effektive søgeteknologi, som altid finder det, du leder efter på Internet. Med Sherlock kan du endda finde gamle venner og klassekammerater via Internet. Du kan også bruge Sherlock til at finde de bedste tilbud. Sherlock finder ikke blot de bedste tilbud på Internet, men sorterer dem efter pris og angiver oplysninger om tilgængelighed. Og det gælder ikke kun nye varer. Mange værdifulde ting finder vej fra pulterkamre til Internet - det kan både være bøger, der er udsolgt fra forlaget, sjældne videofilm og andre ting, der er svære at skaffe. Når det sker, finder Sherlock dem!

Palm Desktop Software Få styr på assistenten
Med Palm Desktop, en programpakke til administration af personlige oplysninger, kan du ikke blot slutte iBook til en digital Palm OS-baseret assistent - du kan faktisk bruge iBook som en digital assistent. Palm Desktop er udstyret med den velkendte Macintosh-grænseflade, og du kan installere programmer og flytte arkiver ved at trække med musen. Oplysninger om kontaktpersoner, kommentarer og opgaver kan vises på specelle lister, og der er et væld af udskrivningsmuligheder, bl.a. udskrivning i farver. Hvis du vil bruge en Palm OS-baseret digital assistent med iBook, skal du blot anskaffe et PalmConnect USB Kit - så er du godt i gang!

AppleWorks

Få ét program til det hele
Med AppleWorks - et af de mange programmer, der er præinstalleret på iBook - kan du udføre matematiske og geometriske beregninger lige så nemt, som hvis Einstein havde været din matematiklærer. Med de indbyggede funktioner til regneark, tekstbehandling og præsentationer har AppleWorks faktisk alt, hvad der skal til for at drive et mindre kontor. Men AppleWorks rummer ikke kun det, du skal bruge til kedeligt arbejde: Med iBook og AppleWorks kan du hurtigt fremstille personlige fødselsdagskort og paphatte, flyveblade, løbesedler, CV'er, kalendere og postkort. Brug AppleWorks til at fremstille fantastiske præsentationer, som du kan vise på iBook-skærmen eller på et stort fjernsyn, og skriv ud på papir eller transparenter. Du kan også bruge AppleWorks, når du skriver - hvad enten du skriver en boganmeldelse eller en hel bog - og når du skal tegne og male digitalt (du kan f.eks. få inspiration fra de 25.000 billeder, der står til din rådighed).

Games
iBook - spillemaskinen
Når du har brug for en pause fra det fornuftige og produktive arbejde, kan du more dig lidt med Nanosaur og Bugdom - de to 3D-spil, som følger med iBook. Eller sæt dig bag rattet i en Cro-Mag Rally Logmobile eller Chariot, og tag iBook med ud på en vild køretur i det nye, livlige racerspil, som følger med iBook. I Cro-Mag Rally drøner du forbi andre biler på nogle af de mest ujævne, besværlige og spændende baner, du nogensinde har set. Du vil elske specialeffekterne, for ligesom hundredevis af andre spil til Macintosh bruger Nanosaur, Bugdom og Cro-Mag Rally Apples QuickTime -teknologi, som er drivkraften bag de mere end 200 digitale multimediefunktioner i iBook.


. . .
-
 iBook - 600MHz
a
www.AppleMuseum.dk
Oktober
2001