PowerBook G4 with iTunes 
PowerBook G4 with iTunesPowerBook G4 with iTunes
You'll love the sound of this.

Tech SpecsG4 ProcessorGraphics AccelerationDesktop MoviesDigital MusicWireless Internet

Find sange på et øjeblik
iTunes indekserer oplysninger om de enkelte sange i musikbiblioteket, så du kan finde dem på et øjeblik. Du skal blot skrive de første bogstaver fra navnet på kunstneren, sangen eller albummet - eller en anden oplysning om den sang, du søger. Jo flere bogstaver du skriver, jo færre titler vises der, efterhånden som de sange der ikke opfylder søgekriterierne bliver sorteret fra. Det betyder, at du kan finde den sang du søger, selvom der findes tusindvis af sange på PowerBooks harddisk.

CD Pair
Brænd dine egne CD'er
Med en PowerBook G4 og iTunes-software er det ikke nødvendigt at holde styr på datafrekvens og formater, og du behøver ikke huske på indviklede indstillinger. Du behøver heller ikke tænke på kodningsbegrænsninger: I modsætning til de fleste andre MP3-baserede programmer tilbyder iTunes ubegrænset kodning. Du kan importere og konvertere musik fra lige så mange CD'er, som du vil, og med den kvalitet du ønsker på PowerBook G4.

Drag and drop CD burning.Vil du oprette data-CD'er? Med Disc Burner -software er det nemt at brænde CD'er, så du kan dele film på computeren med familie og venner eller oprette sikkerhedskopier af vigtige arkiver. Disc Burner kan arbejde sammen med det et indbygget CD-RW-drev (ekstraudstyr) på PowerBook G4 samt flere CD-RW-drev fra tredieparter.

Nu kan du bestille en PowerBook G4 i en speciel konfiguration med CD-RW-drev, så du kan overføre, sammensætte og brænde dine egne musik-CD'er.

PowerBook G4 har iTunes -software installeret ved leveringen. iTunes afvikles under Mac OS X, verdens mest avancerede operativsystem, og iTunes forvandler PowerBook G4 til en bærbar digital jukebox. iTunes leveres med brugervenlige værktøjer til konvertering af sange til MP3-format samt et CD-RW drev (ekstraudstyr), så du kan brænde dine egne musik-CD'er.*

iTunes Player
Digitaliser dit musikbibliotek
iTunes konverterer sange fra dine CD'er og arkiverer dem på PowerBook G4, så du kan lytte til den, når det passer dig. Du føjer sange til biblioteket ved at sætte en CD i drevet og vælge afkrydsningsfelterne ud for de sange, du vil overføre, når iTunes viser en liste med sangene på albummet.

Gæt en sang
I de fleste MP3-programmer skal man selv indtaste kunstnernavn samt titel på album og de enkelte numre, fordi disse oplysninger normalt ikke findes på audio-CD'er. Men prøv at lægge mærke til, hvad der sker i iTunes, når du sætter en musik-CD i PowerBook G4s drev, mens du har forbindelse til Internet. Uanset om du har browseren åben, opretter iTunes forbindelse til Gracenotes CDDB-tjeneste til musikgenkendelse, hvilket er verdens største database over audio-CD'er og sangtitler. Herefter søger programmet automatisk i databasen og henter navnet på albummet samt en liste over sangene. Du får faktisk flere oplysninger, end der findes på omslaget til CD'en.

Hurtigere overførsel med Mac OS X
Import music.De sange, du vælger, kodes i MP3-format med høj kvalitet og føjes til musikbiblioteket. Og da iTunes er accelereret til PowerPC G4 Velocity Engine, går overførslen hurtigere end nogensinde. Faktisk kan iTunes pga. den “multitasking”-funktion, som findes i Mac OS X, kode MP3-arkiver i baggrunden, mens du bruger PowerBook G4 til at hente eller sende e-post og surfer på Internet. Når overførslen er afsluttet, kan du afspille MP3-arkiverne på PowerBook G4 eller overføre dem til en MP3-afspiller eller selv sammensætte en spilleliste og brænde den på en CD. Der kan være mere en 100 sange i MP3-format på en CD. Det skyldes, at iTunes er udstyret med avanceret kodningsteknologi, som giver mulighed for at overføre musik fra CD'er og konvertere det til MP3-arkiver, der kan arkiveres på PowerBook.

iTunes
Afspil sangene i den rækkefølge, du bedst kan lide
Med iTunes får du frihed til at spille sangene i den rækkefølge, du bedst kan lide, i stedet for den rækkefølge de har på CD'en. Og frihed til at blande kunstnere og musikalske genrer, som du har lyst til.

* iTunes må kun benyttes til kopiering af materiale, der ikke er beskyttet af ophavsret, materiale, som du selv har ophavsretten til, og materiale, som du har tilladelse til at kopiere.

Apple Pro Speakers
Stereo-lyd
PowerBook G4 understøtter 16 bit lyd. Du kan tilslutte eksterne højttalere og lytte til CD'er på arbejde, hjemme eller hvor din PowerBook G4 ellers befinder sig. Og hvis du er glad for at høre din egen stemme, har vi gode nyheder til dig: Din nye PowerBook G4 er udstyret med en indbygget mikrofon, som findes under gitteret til den venstre højttaler.

Rio 800 PlayerMP3-afspillere
iTunes har indbygget understøttelse af flere populære, transportable MP3-afspillere. Du skal blot tænde MP3-afspilleren og tilslutte den via en af de indbyggede USB-porte på PowerBook G4. iTunes finder automatisk afspilleren og viser dens indhold. iTunes understøtter i øjeblikket MP3-afspiller som Creative Labs Nomad, SONICBlue Rio, Nike Psa[play og andre USB-kompatible MP3-enheder.


. . .
-
 PowerBook G4
a
www.AppleMuseum.dk
667 MHz - Oktober
2001