eMac og iDVD 3 SuperDrive – den ultimative brænder.

ProcessorSuperdrive

eMac med SuperDrive var det mest økonomiske professionelle system, der kunne håndtere DVD-fremstilling fra start til slut. Det nye SuperDrive (DVD-R/CD-RW) brænder DVD-R-diske med 4x hastighed, og du kan brænde professionelt udseende DVD'er dobbelt så hurtigt. Og da eMac leveres med Apples berømte brugervenlige program iDVD, kan du let brænde dine egne DVD'er, som kan afspilles på stort set alle almindelige DVD-afspillere.

SuperDrive er en industristandard, der kan læse mange forskellige almindelige CD- og DVD-formater. Nu kan SuperDrive brænde DVD-R-diske med op til 4x hastighed, læse DVD'er med op til 8x hastighed, brænde CD-R-diske med op til 16x hastighed, brænde CD-RW-diske med op til 8x hastighed og læse CD'er med op til 32x hastighed. Det er uden sammenligning den nemmeste måde at fremstille CD’er og DVD'er, der er kompatible med de fleste professionelle og almindelige DVD-afspillere. Du kan også dele dem med PC-brugere. SuperDrive understøtter DVD-Video, DVD-ROM og DVD-R såvel som CD-ROM, CD-Audio, CD-R, CD-RW, CDI, CD Bridge, CD Extended, CD Mixed Mode og Photo CD.

DVD-fremstilling på et øjeblik
Med iDVD 3 får du en simpel grænseflade med et enkelt vindue, så du kan sammensætte en DVD, der indeholder op til 90 minutters film og tusindvis af digitale billeder. iDVD 3 kan arbejde med QuickTime-arkiver (video, lyd og stillbilleder) og kan oprette lige så mange klip, som du ønsker, samt menuer, lysbilledshow og navigationsknapper. Du kan designe menuer med op til seks navigationsknapper på baggrunde med fuld bevægelse. iDVD 3 leveres med et udvalg af professionelt designede temaer, og det er muligt selv at fremstille egne temaer. Den forbedrede MPEG-kodning i iDVD 3 og Mac OS X-arkitekturen betyder i fællesskab, at det er muligt at udføre kodning i realtid samt hurtigere DVD-brænding.

Arkivering af data på CD og DVD
SuperDrive er også ideel til hyppig sikkerhedskopiering. CD'er kan rumme op til 700 MB data, hvilket er 480 gange så meget som en diskette. DVD'er kan rumme 4,7 GB data, hvilket svarer til ca. 7 CD'er, 18 Zip 250-diske eller 3200 disketter. Med sådan en kapacitet kan du nemt sikkerhedskopiere hele din digitale fotosamling eller tusinder af musikarkiver - og du kan opbevare dem sikkert i mange år.

Brænder DVD-R-medier med 4x hastighed Brænd DVD'er dobbelt så hurtigt
eMac med SuperDrive kan læse og brænde både CD'er og DVD'er, der kan afspilles i de fleste almindelige DVD-afspillere. SuperDrive (DVD-R/CD-RW) læser DVD'er ved 8x og brænder 4,7 GB DVD-R-diske med 4x hastighed. SuperDrive læser desuden CD'er med 32x hastighed og brænder CD-R-diske med 16x og CD-RW-diske med 8x hastighed.

Apple 4X DVD-R (pakke med 5)
DKK 179,00



DVD-R-medier


Diskbrænding er blevet lige så let som
at tælle til tre

Du vil sikkert hellere bruge tiden på at fremstille ting end spekulere over, hvordan værktøjerne mon fungerer. Det ved Apple godt. Derfor er værktøjerne til diskbrænding indbygget i Mac OS X i form af funktionen Disc Burner. Du skal bare trække arkiverne over på disksymbolet og skubbe disken ud. Herefter tager Mac OS X over og brænder disken automatisk, før den atter bliver skubbet ud.


. . .
-
eMac
April

-
800MHz - 1GHz
2003