Tag den med dig.

AirPort Express, der omtrent er på størrelse med din mobiltelefon og næsten ikke vejer noget, er designet til at kunne tages med overalt. Med AirPort Express kan du i løbet af ingen tid oprette et trådløst netværk i et hotelværelse, der er udstyret med en bredbåndsforbindelse. Put den i tasken sammen din PowerBook, og spil din iTunes-musiksamling på stereoanlægget hos dine venner.

AirPort Express Base Station

Tag dit trådløse liv med dig

Med AirPort Express forbliver dit trådløse liv trådløst - også når du er på farten. På mange hoteller har man en trådløs tjeneste et bestemt sted på hotellet, men ikke på værelserne. Med AirPort Express har det ingen betydning - så længe hotelværelset er udstyret med en bredbåndsforbindelse, kan du oprettet dit eget trådløse netværk med AirPort Express. Du skal bare slutte AirPort Express-basen til Ethernet-stikket i hotelværelset, slutte den til en stikkontakt, og du har trådløs forbindelse til Internet.

Med din AirPort-udstyrede PowerBook eller Wi-Fi-kompatible bærbare pc kan du surfe på Internet og læse e-post på værelset - ikke kun i receptionen ved siden af Ethernet-forbindelsen - det er, som om du aldrig har forladt dit Wi-Fi-udstyrede hus eller kontor.

Forestil dig, at du kan gøre et konferencelokale helt kabelfrit på ingen tid. Hvis der allerede findes et Ethernet-netværk i konferencelokalet, kan du slutte AirPort Express til det netværk, ligesom du ville gøre i et hotelværelse, og så kan alle i lokalet, der har en bærbar computer, som er indstillet til trådløst netværk, få adgang til det trådløse netværk.

Del musikken.

Del din udsøgte musiksmag

Hvis du elsker musik, er det kun naturligt, at du også gerne vil have, at dine venner oplever samme glæde. AirPort Express er den perfekte måde at fremvise din fine, musikalske følsomhed på.

Fotografi bragt med tilladelse fra W Hotel på Times Square i New York.

Festmiks

Med iTunes-spillelister, der er skræddersyet til alle slags formål, kan du nu virkelig vise dine evner som DJ. Tag AirPort Express og din Wi-Fi-kompatible bærbare computer med til fest hos til ven. Brug et minut på at slutte AirPort Express til stereoanlægget. Nu er du klar til at spille musik på din bærbare overalt i huset, uden kabler, som festdeltagerne går og falder over. Imponer dem med dine yndlingsspillelister. Eller hold gang i festen med dynamiske spillelister, som du opretter vha. Festmiks -funktionen i iTunes.

Uanset hvordan du bruger iTunes til afspilning af musik hjemme, kan du bruge iTunes på samme måde med AirPort Express og begejstre dine venner ved at omdanne næsten alle typer stereoanlæg eller højttalere med ekstern strømforsyning til en digital jukebox.

Nem indstilling med fem beskrivelser

Selvom du tager AirPort Express med dig for at bruge den et andet sted, betyder det ikke, at indstillingsprocessen bliver vanskeligere af den grund. Og det skyldes, at indstillingssoftwaren sikrer, at du kan opbevare en beskrivelse for hver lokalitet, hvor du bruger AirPort Express - du kan opbevare op til fem forskellige beskrivelser.

Tilslut hos en ven.

Når du f.eks. vil indstille AirPort Express på dit hotelværelse, skal du bare vælge den beskrivelse, du har oprettet til “Hotel” (det har ingen betydning, hvad du kalder beskrivelserne), og så er du klar til at gå på Internet. Det samme gælder for din vens hus og andre steder. AirPort Express er designet helt fra bunden, hvilket gør den nem at indstille og bruge. Ville du have forventet andet fra Apple?