iPod classic

Plads. Masser af plads.

Med 160 GB kan du tage hele dit mediebibliotek med dig overalt.

Mød et musikalsk geni.

Genius logo.

Lad os sige, at du lytter til en sang, du virkelig godt kan lide, og vil høre andre sange, som minder om den. Med nogle få klik finder den nye Genius-funktion de sange i musikbiblioteket, som passer godt sammen, og opretter en Genius-spilleliste til dig. Du kan lytte til spillelisten med det samme, arkivere den til senere brug eller opdatere den og give den en chance til. Lad Genius om at oprette et miks, som du aldrig selv ville have tænkt på.

Opbevar alt.

iPod classic giver dig 160 GB lagringskapacitet. Så er der plads til 40.000 sange, 200 timers video, 25.000 fotografier eller lidt af det hele. Og du får op til 36 timers batteritid, så du kan rocke løs i lang, lang tid.1

Klik og nyd.

Det er nemt at finde nøjagtigt, hvad du vil se eller høre. Brug klikhjulet til at gennemse efter albumbilleder med Cover Flow, eller find dine sange, spillelister og videoer efter spilleliste, kunstner, album, genre m.m. Du kan også søge efter bestemte titler og kunstnere. Har du lyst til at blande det hele? Klik på Bland sange for at få en ny oplevelse hver gang.

160GB Badge

Tag hver eneste sang med.

Med 160 GB plads på iPod classic kan du altid have hele dit musik- og filmbibliotek med dig. Tag det med fra dagligstuen ud til festen i haven. Eller tag det med på en rejse gennem hele landet, uden at du kommer til at høre den samme sang to gange.

Se videoer.

Den strålende 2,5" skærm gør dine videoer levende. Hent videopodcasts fra iTunes Store, og synkroniser dem til iPod classic, så du når som helst kan se dem hvor som helst.

iPod classic - videoer
iPod classic med Cake Mania

Spil iPod-spil.

Timevis af sjov ved fingerspidserne. iPod classic leveres med tre spil – Vortex, iQuiz og Klondike – og du kan købe flere spil som f.eks. Cake Mania i iTunes Store. Alle iPod-spil er designet specielt til iPod-grænsefladen.

Del dine fotografier.

iPod classic bruger iTunes til at synkronisere de fotografier, du har i iPhoto på en Mac eller i Adobe Photoshop Elements og Adobe Photoshop Album på en pc. Se lysbilledshow med musik og overgange på iPod classic, eller afspil dem på et fjernsyn vha. et component eller composite AV-kabel fra Apple (ekstraudstyr).

  1. Musikkapacitet er baseret på 4 min. pr. sang og 128 Kbps AAC-kodning. Videokapacitet er baseret på H.264 1.5 Mbps video med en opløsning på 640 x 480 og 128 Kbps lyd. Fotokapaciteten er baseret på fotografier, der er overført fra iTunes, og som kan vises på iPod. Faktisk kapacitet afhænger af indhold. Batteritest udført af Apple i august 2009 med testversioner af hardware og software. Genopladelige batterier kan kun oplades et vist antal gange og skal på et tidspunkt evt. udskiftes (se www.apple.com/dk/support/ipod/service/battery). Batteriets driftstid og antallet af opladninger afhænger af brug og indstillinger. Besøg www.apple.com/dk/batteries , hvis du vil vide mere.
  2. 1GB = 1 billion bytes; faktisk formateret kapacitet er mindre.