iPad

Det er næsten ikke til at tro, at vi har fået plads til så mange store ideer i noget, der er så tyndt.

En stor LED-skærm (IPS) med baggrundsbelysning og høj opløsning. En Multi-Touch-skærm med utrolig god respons. Og en fantastisk kraftfuld processor, der er designet af Apple. Alt sammen i et design, der er så slankt og let, at du kan tage det med overalt. iPad er ikke bare den bedste enhed af sin slags. Den er en helt ny type enhed.

LED-skærm (IPS) med baggrundsbelysning

iPads 9,7" LED-skærm (IPS) med baggrundsbelysning har en fantastisk billedkvalitet. Derfor er den perfekt til at surfe på nettet, se film eller vise fotografier. Den er også designet, så den virker både i stående og liggende format. Og fordi den bruger en skærmteknologi kaldet IPS (In-Plane Switching), har den en synsvidde på 178°. Så du kan holde den, næsten som du vil, og altid se et strålende billede med fremragende farver og kontrast.

Multi-Touch

Multi-Touch-skærmen på iPad bruger den samme revolutionerende teknologi, som findes i iPhone. Men til iPad er teknologien helt nyudviklet til den store skærm for at gøre den ekstremt præcis og sikre en god respons. Så når du zoomer ind på et kort, blader gennem fotografier eller sletter e-post, reagerer iPad med utrolig præcision. Og den gør præcis, hvad du vil have den til.

Tynd og let

Noget af det første, du bemærker ved iPad, er, hvor tynd og let den er. Skærmen er på 9,7" målt diagonalt. Så alt i alt er den en lille smule mindre end et almindeligt ugeblad. Og med en vægt på kun 0,68 kg og en tykkelse på 1,34 cm1 er det nemt at tage den med og bruge den overalt. Bagsiden er også rundet en lille smule. Derfor er den nem at tage fat i og behagelig at holde på.

10 timer.

Op til 10 timers
batteritid

For at maksimere batteritiden har Apples ingeniører brugt den litiumpolymer-batteriteknologi, som blev udviklet til vores bærbare computere, til iPad. Resultatet er, at du kan bruge iPad op til 10 timer, når du surfer på nettet via Wi-Fi, ser video eller lytter til musik.2

Trådløs kommunikation

Med indbygget trådløs 802.11n-teknologi kan iPad udnytte de hurtigste Wi-Fi-netværk. Og den finder automatisk tilgængelige Wi-Fi-netværk, som du nemt kan oprette forbindelse til vha. nogle få, enkle tryk. iPad leveres derudover med Bluetooth 2.1 med EDR, så du kan tilslutte enheder som trådløse hovedtelefoner eller et Apple Wireless Keyboard.

3G

iPad bliver også tilgængelig som en 3G-model med superhurtige datahastigheder på op til 7,2 Mbps.3 Så hvis du rejser eller bare ikke er i nærheden af et Wi-Fi-netværk, kan du alligevel få en hurtig forbindelse, så du kan surfe på nettet, hente e-post eller finde vej.

Ydeevne

Apple A4-processor.

A4-processoren i iPad er designet specielt af Apples ingeniører, så den er ekstremt kraftfuld og alligevel bruger ekstremt lidt strøm. Derfor har den en ydeevne, som du aldrig har set magen til på en berøringsfølsom enhed. Det gør iPad fantastisk velegnet til alt fra produktivitetsprogrammer til spil. Men samtidig bruger A4-processoren så lidt strøm, at den giver iPad op til 10 timers batteritid på en enkelt opladning. Og iPad leveres med 16, 32 eller 64 GB flash-drev.4 Det giver dig masser af plads til fotografier, film, musik, programmer m.m.

Stik med 30 ben. Indbygget højttaler.

Forbindelsesmuligheder

Dock-stikket med 30 ben i bunden af iPad gør det muligt at sætte den til opladning i docken. Derudover kan stikket bruges til tilslutning af iPad-tilbehør som f.eks. et Camera Connection Kit eller en Keyboard Dock.

Lyd

Den kraftfulde indbyggede højttaler giver en fyldig og behagelig lyd. Så derfor er det endnu mere behageligt at se video eller lytte til musik. Den leveres også med stik til hovedtelefoner og en indbygget mikrofon.

Tilbehør

Der er masser af fantastisk tilbehør, som er designet specielt til iPad. iPad Keyboard Dock er f.eks. en dock med et tastatur i fuld størrelse. Der findes også en almindelig dock. Og takket være indbygget Bluetooth 2.1 kan iPad også bruge et Apple Wireless Keyboard. Derudover findes der et Camera Connection Kit, som gør det muligt at importere fotografier fra et kamera eller et SD-kort. Der er endda et iPad-etui, som ikke bare beskytter din iPad, men også gør det muligt at bruge iPad i forskellige positioner, så det er nemt at skrive, se fotografier eller se video. Og takket være en lang række tilbehør kan iPad sluttes til fjernsyn, projektorer og skærme. Læs mere om iPad-tilbehør i de tekniske specifikationer