iPod nano

Remikset til fingerspidserne.

iPod nano med Multi-Touch er designet, så den er nem, intuitiv og sjov at bruge – ligesom musik. Og den er blevet endnu mindre, så musikken kan spille en endnu større rolle i alt hvad du foretager dig.

Få en helt ny føling med din musik.

iPod nano har fået helt nyt design med Multi-Touch – den samme teknologi, som gør iPhone, iPad og iPod touch så fantastiske. Nu fylder den kun halvt så meget og er endnu nemmere at bruge. Og alt, hvad du vil høre, er kun et klik eller et skub væk.

Skru op for farverne.

Med glat anodiseret aluminium og syv strålende farver sender iPod nano et tydeligt signal: Du er virkelig klar til at rocke løs.

Pixel, der hitter.

Vis albumbilleder, fotografier og farvekoordinerede baggrunde på den 1,5" store farveskærm med en opløsning på 240 x 240 pixel. Den er helt lille. Og helt utrolig.

Klem på,
og slå dig løs.

Med den nye indbyggede klemme er det nemt at komme omkring med musik. Sæt bare iPod nano fast på ærmet, jakken eller tasken. Og uanset hvor du er, har du dine yndlingssange, hvor du skal bruge dem.

Sæt stikket i,
og mærk rytmen.

Med det indbyggede stik med 30 ben kan du nemt slutte iPod nano til stereoanlægget i bilen eller i hjemmet og til mange andre produkter, der er fremstillet til iPod.

Den passer til dine fingre.

iPod nano er 46 % mindre, 42 % lettere og 100 % fremstillet til musik med Multi-Touch. Den har den perfekte størrelse til at trykke og skubbe på, så fingerspidserne føler sig virkelig hjemme.


Multi-Touch i grundtræk.

Hjemmeskærm

Skub til venstre for at se flere symboler. Du vender tilbage til hjemmeskærmen fra andre skærme ved at skubbe til højre eller trykke og holde en finger hvor som helst på skærmen.

Multi-Touch

Tryk for at vælge emner. Skub opad eller nedad for at gennemse lister. Roter skærmen med to fingre. Tryk to gange for at zoome på fotografier.

Specielle hjemmeskærme

Tryk på og hold fingeren på et programsymbol, indtil det vibrerer, og træk det derefter til en ny placering. Tryk på Vågeblus til/fra, når du er færdig.

Betjeningsmuligheder til sange

Tryk på et albumomslag for at vise betjeningsmuligheder til sange. Skub til venstre for at se knapperne Gentag, Genius og Bland. Ryst iPod nano for at blande sange.

Genius

Tryk på Genius-miks for at høre sange, som passer godt sammen. Eller opret en Genius-spilleliste ved at spille en sang, du godt kan lide, og trykke på knappen.

FM-radio

Tryk for at vise betjeningsmuligheder til radio. Svirp på radiovælgeren for at skifte station, eller tryk på for at indstille favoritter. Skub til venstre for at vise betjeningsmuligheder til pausefunktionen.


By: AppleSupport.dk / sep. 2010