iPod nano

Trykfølsomme vidundere.

Multi-Touch og musik. Den fantastiske Genius-funktion. Indbygget FM-radio. Smarte måder at holde sig i form på. Alt ved den nye iPod nano er et stort hit.


Musik. Mærk rytmen.

Toppen af poppen. Lige ved hånden.

De bedste ting i livet har et lydspor, og det er her, iPod nano brillerer. Takket være Multi-Touch-skærmen kan du opleve musikken på en ny måde. Tryk for at spille det, du vil høre. Skub på hjemmeskærmen for at gennemse musikken efter sange, album, kunstnere, spillelister, genrer eller komponister. Du kan endda omarrangere symbolerne på hjemmeskærmen, så de får den rækkefølge, du vil have.

Sange, der hænger ved.

Med den nye indbyggede klemme kan du gå, løbe, ride eller danse med alle dine yndlingssange på ærmet (eller på lommen, jakken eller tasken). Albumbilledet til den sang, du hører, passer perfekt på skærmen.

Musik hele dagen.
Og hele natten.

Det indbyggede, genopladelige litiumionbatteri giver dig op til 24 timers uafbrudt musik. Så når du klemmer en 8 GB eller 16 GB iPod nano fast, har du masser af sange til hele rejsen, træningen og meget mere.

Ryst og bland.

Og nu til noget helt tilfældigt. Når du ryster iPod nano, skifter den til en anden sang i musikbiblioteket. Funktionen Ryst for at blande er perfekt, når du ikke har lyst til at høre noget bestemt musik. Du ved aldrig, hvad du kommer til at høre, og du bliver altid glædeligt overrasket.


Tilbage til toppen

Genius. Musikkens mestermikser.

Din egen personlige DJ.

Lad os sige, at du lytter til en sang, du elsker, og gerne vil bevare stemningen. Tryk bare på Genius. Genius-funktionen finder de sange i biblioteket, som passer godt sammen, og opretter en Genius-spilleliste til dig. Hvis du vil have flere sangkombinationer, som du aldrig kunne finde på selv, kan du oprette Genius-miks i iTunes og synkronisere de bedste til din iPod nano. Tryk derefter på symbolet for Genius-miks, og genopdag sange, som du ikke har hørt længe – eller find musik, som du har glemt, at du har.


Tilbage til toppen

FM-radio. Tryk og lyt.

Radio nano.

Flyv på radiobølgerne på iPod nano. FM-modtageren viser den kunstner, den sang og det program, du lytter til. Tryk bare for at se betjeningsmulighederne til radio, svirp på radiovælgeren for at skifte station, og tryk for at indstille dine favoritter.

Pausefunktion.

Hvis du er nødt til at tage en pause fra radioen, behøver du ikke gå glip af et eneste minut af radioudsendelsen takket være pausefunktionen. Tryk for at sætte en sang eller udsendelse på pause, og tryk igen for at fortsætte, hvor du slap. Du kan spole helt op til 15 minutter tilbage eller spole hurtigt frem for at indhente den direkte udsendelse.


Tilbage til toppen

Fitness. Mød din nye personlige træner.

Klem på, og bliv ved. Og ved. Og ved.

Den nye iPod nanos design hjælper dig med at holde dig i form. Den er bærbar, og du kan have den på overalt, når du løber, går og træner. Klem den fast, og styr musikken ved at skubbe eller svirpe med en finger, så du kan koncentrere dig om det, du er i gang med. Når du løber, går eller træner i motionscentret, kommer du langt med den lille iPod nano.

Sæt iPod nano fast på ærmet, jakken eller dine løbeshorts.

Roter skærmen, så du kan se den, uanset hvor du sætter den fast.

Hold dig i form med hvert eneste skridt.

iPod nano fungerer også som skridttæller og er den ideelle træningspartner. Den holder styr på dine skridt og hjælper dig med at opfylde træningsmålene. Klem den bare fast, og gå. Du kan oprette et dagligt skridtmål og holde øje med dine fremskridt, når du overfører data til Nike+-webstedet.

Workout for fuld musik.

Med Nike + iPod Sport Kit (sælges separat) holder iPod nano dig motiveret fra opvarmning til afslutning på løbeturen eller i motionscentret. Snør et par Nike+-løbesko, og sæt iPod nano på. Du kan se, hvor mange kilometer du løber, og du får talt feedback i realtid sammen med dine yndlingssange. I motionscentret kan du slutte iPod nano til et Nike + iPod-kompatibelt træningsapparat med pulsmåler. Den optager tempo, tid og distance, når du træner og rocker løs.


Tilbage til toppen

iTunes. Det bedste til dig og din iPod.

Al underholdning du kan ønske dig.

iTunes er den bedste metode til at fylde din iPod nano med den nyeste musik, de nyeste podcasts, lydbøger m.m. Det er også den bedste måde at gennemse og organisere din konstant voksende mediesamling på din Mac eller pc på. Alt, hvad du køber i iTunes Store – og musik fra de cd'er, du importerer – vises i dit iTunes-bibliotek. Du kan oprette dine egne spillelister, oprette Genius-spillelister, vælge

Verdens førende musikbutik.

Læg dine yndlingssange ind på iPod nano. Eller gennemse over 13 millioner sange, og find nogle nye. Du kan søge efter navnet på en kunstner, en sang- eller albumtitel og håndplukke de sange, du vil have. Vil du have hjælp til at finde ny musik? Genius-oversigten anbefaler ny musik på grundlag af de sange, du allerede elsker. Når du finder noget, du kan lide, kan du høre et gratis eksempel på 30 sekunder. Klik en gang for at købe en sang, og begynd at hente den med det samme. Det er den hurtigste og nemmeste måde, når du vil opbygge en digital musiksamling til iPod nano.

Tilbage til toppen

Tilgængelighed

Indbygget tilgængelighed.

iPod nano leveres med tilgængelighedsfunktioner, der hjælper

VoiceOver

iPod nano indeholder VoiceOver, verdens første skærmlæser, der er baseret på bevægelser. Rør ved skærmen for at lytte til en beskrivelse af emnet under fingeren, og tryk to gange, træk eller svirp for at styre iPod nano. Brug Apple Earphones med fjernbetjening og mikrofon (ekstraudstyr) til at styre musikken uden at se på skærmen. VoiceOver fortæller dig navnet på sangen eller kunstneren – og taler 29 sprog.

Hvid på sort

Hvis du foretrækker større kontrast, kan du med iPod nano ændre teksten på skærmen til hvid på sort baggrund. Brug funktionen Hvid på sort i alle programmer og på hjemmeskærmen.

Monolyd

Hvis du har nedsat hørelse på et øre, kan du slå Monolyd til for at dirigere lyden ind i begge ørepropper, så du kan høre begge kanaler i begge ører.


By: AppleSupport.dk / sep. 2010