Samme masse. Flere kræfter.

Hvis en bærbar computer er så tynd og let, at du kan tage den med overalt, skal den også have kræfter nok til at klare alt, hvad du har brug for. MacBook Air lever mere end op til det – uanset hvad du skal.

De nyeste Intel Core i5- og i7-processorer og grafikkort.

De nyeste Intel Core i5- og i7-processorer giver MacBook Air masser af kræfter. Med en Intel Core i7-processor får du op til 2,0 GHz regnekraft og Turbo Boost-hastigheder på op til 3,2 GHz. Sammen med hurtigere 1.600 MHz DDR3L-hukommelse betyder det, at du kan gøre alt, hvad du elsker at gøre på en bærbar computer, meget hurtigere. Send emails, surf på internettet og del billeder og hjemmevideoer meget hurtigere end før. Og med Intel HD Graphics 4000-processoren får du op til 60% hurtigere grafikfunktioner.1 Det betyder, at video, FaceTime-opkald og stort set alt andet, du gør, bliver mere jævnt og mere detaljeret.

Hurtigere hukommelse.

Op til 8 GB RAM

MacBook Air har nu op til 8 GB hurtigere 1.600 MHz DDR3L-hukommelse. Det er dobbelt så stor hukommelse som i den forrige generation af MacBook Air. I kombination med kraftfulde processorer og hurtigere flash-lagring får du dermed en bærbar computer, der kan afvikle flere hukommelseskrævende programmer samtidig – uden at det går ud over ydeevnen.

Hurtigere flash-lagring.

Så snart du starter MacBook Air, ved du, at det er lige nøjagtigt på den måde, en bærbar computer skal fungere. Og det skyldes i høj grad flash-lagring. Men vi har forbedret ydeevnen endnu mere ved at fordoble den maksimale lagringskapacitet til 512 GB og bruge den næste generation af flash-lagring, der er endnu hurtigere. Så den er op til 4x hurtigere end en traditionel harddisk (5.400 o./min.) og hurtigere end den forrige generation af MacBook Air.2 Programmer starter hurtigt. Filer og dokumenter åbnes hurtigere. Og selv efter en måneds standby starter MacBook Air næsten med det samme.

Hurtig Thunderbolt og USB 3.

Takket være en hurtig Thunderbolt-port kan MacBook Air overføre data lynhurtigt, og du kan tilslutte skærme som Apple Thunderbolt Display. Så med nogle få forbindelser kan du forvandle den yderst bærbare computer til en meget fleksibel arbejdsstation. Og med to USB 3.0-porte kan du nu tilslutte de nyeste USB 3-enheder, der er op til 10 gange hurtigere end USB 2.

  1. Test udført af Apple i maj 2012 med testmodeller af 1,8 GHz dual-core Intel Core i5-baserede 13'' MacBook Air-enheder og testmodeller af 1,7 GHz dual-core Intel Core i5-baserede 11'' MacBook Air-enheder med Intel HD Graphics 4000 and 4 GB RAM. 1,7 GHz dual-core Intel Core i5-baserede 13" MacBook Air-enheder og 1,6 GHz dual-core Intel Core i5–baserede 11" MacBook Air-enheder med Intel HD Graphics 3000 og 4 GB RAM var produktionsmodeller. Test udført ved originale opløsninger med Half-Life 2: Episode Two v(4295)(420) og Portal 2 v(4941)(620) med 4x kantudglatning og grafik i høj kvalitet. Half-Life 2: Testarkiv til tidsdemo af Episode Two: Storm. Testarkiv til tidsdemo af Portal 2: Laser stairs. MacBook overvåger konstant systemets temperatur- og strømforhold og justerer evt. processorhastigheden for at optimere ydeevnen.
  2. Test udført af Apple i maj 2012 med testmodeller af 1,7 GHz dual-core Intel Core i5-baserede 11'' MacBook Air-enheder med 12 GB SSD og testmodeller af 1,8 GHz dual-core Intel Core i5-baserede 13'' MacBook Air-enheder med 256 GB SSD. 1,6 GHz dual-core Intel Core i5-baserede 11" MacBook Air-enheder med 128 GB SSD og 1,7 GHz dual-core Intel Core i5-baserede 13" MacBook Air-enheder med 256 GB SSD var produktionsmodeller. 750 GB harddisk (5.400 o./min.) testet med produktionsmodeller af 2,4 GHz quad-core Intel Core i7-baserede 15" MacBook Pro-enheder. Alle enheder var konfigureret med 4 GB RAM. Test udført med Iometer 2006.07.27 med 30 sekunders “ramp-up”, 5 minutters afvikling, 512 KB anmodningsstørrelse og 8 fantastiske IO'er. Størrelse på testarkiv til 11" MacBook Air = 100 GB; størrelse på alle andre enheders testarkiv = 150 GB. Gennemsnitlig ydeevne ved medier, der roterer, er beregnet ved at oprette testarkiver på de yderste, mellemste og inderste sektorer af disken og udregne gennemsnittet af alle tre målinger. MacBook Air overvåger konstant systemets temperatur- og strømforhold og justerer evt. ydeevnen for at bevare optimal systemdrift.