Smuk 7,9'' skærm. En skærm værdig iPad.

Perfekt størrelse skærm med LED-baggrundsbelysning.

iPad mini gør én ting helt klart: Skærmen på 7,9" lever mere end op til den fulde iPad-oplevelse. Se websites i Safari. Se, hvor du er, og hvad der er rundt omkring dig, via Kort.1 Bladr gennem dine billeder, og se video med livagtige detaljer. Og vink hej til din familie via et FaceTime-opkald.2 iPad mini-skærmen bruger den samme LED-teknologi til baggrundsbelysning som iPad og giver dig masser af saft og kraft på hver eneste kvadratcentimer. Og dens størrelse er perfekt til de hundredtusindvis af apps, der er udviklet til iPad.

7,2 mm – 23% tyndere end iPad. 308 g – 53% lettere end iPad.

Tyndt og let design.

iPad mini har alt det, der gør en iPad til en iPad, selvom den er mindre. Med en tykkelse på kun 7,2 mm er den tynd som en blyant og utrolig let.3 Du kan nemt have den i hånden. Og smide den i din mindste taske uden at tænke videre over det, så du altid har den ved hånden.

Apps. Der er noget til alt. Og til alle.


Indbyggede apps.

iPad mini er klar til mange store ting direkte fra æsken. Skitsér dit næste eventyr. Og optag det i 1080p HD. Se en webcast eller en film. Læs en bestseller eller et tidsskrift. Læs emails. Send beskeder. Eller hold kontakten ved lige ansigt til ansigt via FaceTime. Du vil blive forundret over, hvor meget der er indbygget.1

Over 275.000 apps fra App Store.

App Store har over 275.000 apps, og der kommer hele tiden flere.4 Og de virker uden problemer på iPad mini. Men kvantiteten er kun en del af historien. Det er smukke, altopslugende apps, der er udviklet til iPad. Og de ændrer den måde, du gør alting på. Du kan oprette et regneark til arbejdet, producere en forfilm i Hollywood-stil for sjov, planlægge en time, planlægge en rejse eller bare et måltid – alt sammen på en enhed, du kan holde i én hånd.

Utrolig ydeevne. Mini er mægtig.

Kraftfuld A5-processor.

iPad er kendt for sin hurtige og flydende ydeevne, og iPad mini er ingen skuffelse. Den er udstyret med den kraftfulde og energieffektive A5-processor, som får alt, hvad du gør, til at føles nemt og naturligt. Lige fra de små ting - som f.eks. at skifte fra app til app, at skubbe fra side til side - til de store ting, som f.eks. at redigere billeder, se film og spille spil.

10 timers batteritid.

iPad mini ville ikke være en iPad uden den utrolige batteritid. Selv med så stor ydeevne på så lidt plads holder den helt op til 10 timer på en enkelt opladning.5 Så du kan læse, se, spille, skrive og være lige så kreativ, som du vil, lige så længe, som du vil.

FaceTime- og iSight-kameraer. Med to indbyggede kameraer er begge sider den gode side.

Vink hej med FaceTime-videoopkald.

Med FaceTime, som er indbygget i iPad mini, kan du foretage videoopkald via Wi-Fi eller et mobilnetværk.2 FaceTime HD-kameraet på forsiden giver alle andre et godt billede af dig, og med iSight-kameraet på bagsiden kan du vise andre, hvad du ser. Så selvom du er ude at rejse, kan dine venner og din familie altid følge med. Du kan høre deres latter og se deres smil. Og med skærmen på 7,9" er der mere end nok skærmplads til at se det hele. Du kan også bruge kameraet på forsiden til at tage selvportrætter eller optage 720p HD-video.

Optag 1080p HD-film.

En spontan optræden i toget, sejrsmålet i din søns fodboldkamp, en utrolig 360 graders udsigt fra bjergtoppen – med iSight-kameraet på iPad mini kan du fange alle disse uforudsigelige, spektakulære og smukke øjeblikke. I intet mindre end 1080p HD-format. Den store iPad mini-skærm giver dig et godt overblik, uanset hvad du filmer. Og med automatisk videostabilisering bliver din optagelse fri for rystelser. Så dine videoer er klar til deling med det samme.

Tag 5 megapixel stillbilleder.

5 megapixel iSight-kameraet har en lyssensor på bagsiden, der sikrer, at du kan tage fantastiske billeder i både sollys og i stearinlysets skær. Når du tager billeder, bliver den store, smukke skærm på iPad mini til en stor, smuk søger – og du får masser af plads til at komponere billedet på. Med Autofokus kan du trykke for at fokusere og trykke for at indstille eksponeringsfunktioner, så hvert billede, du tager, med det samme bliver værdigt til indramning. Og med indbygget ansigtsgenkendelse, der automatisk afbalancerer fokus og eksponering på op til 10 ansigter, er der plads til flere smil. Så kig alle sammen på iPad mini, og sig “appelsin”.

Ultrahurtig trådløs forbindelse. Hurtige forbindelser. Verden over.

Avanceret Wi-Fi-teknologi. Indbygget.

iPad mini har avanceret Wi-Fi-teknologi, der er op til dobbelt så hurtig som på tidligere generationer af iPad. Med dual-band (2,4 GHz og 5 GHz) 802.11n Wi-Fi og understøttelse af “channel bonding” kan du opnå overførselshastigheder på op til 150 Mbps.6 Oversættelse: De ting, du gør hver dag, kan pludselig føles meget hurtigere.

Næste generation af mobilforbindelser

Hvis du vil oprette forbindelse til internettet, selvom der ikke er nogen Wi-Fi-forbindelse, skal du vælge iPad mini med Wi-Fi + Cellular. Den kan bruge de lynhurtige mobilnetværksforbindelser i hele verden – inklusive avancerede trådløse netværk, som f.eks. HSPA, HSPA+ og DC-HSDPA. Så du kan hente indhold, streame video og surfe på internettet med fantastiske hastigheder – uden abonnement og lange bindingsperioder.

iOS

Verdens mest avancerede operativsystem til mobile enheder.

I kernen af alle iPad-, iPhone- og iPod touch-modeller findes iOS. Det indeholder alle de indbyggede apps og programmer, du bruger hver dag, og al den intuitive teknologi, der gør iPad mini så avanceret. Med hver gratis iOS-opdatering kommer der mere funktionalitet til dine enheder. Den nyeste version, iOS 6, er allerede installeret på iPad mini. Så lige fra æsken får du over 200 nye funktioner, der gør de ting, du gør hver dag endnu bedre.

iCloud

Dit indhold. På alle dine enheder.

iCloud er indbygget direkte i iPad mini. Du skal bare slå det til, hvorefter du med det samme får adgang til alt det, du skal bruge, hvad enten du bruger din iPad, iPhone, iPod touch, Mac eller pc.7 Med nye funktioner i iOS 6 kan du gøre endnu mere med iCloud. Med fælles fotostreams kan du dele de billeder, du ønsker, med de personer, du vælger. Find, lås og få iPad mini tilbage hurtigere end nogensinde, hvis du har mistet den. Gennemse et website på en enhed, og fortsæt, hvor du slap, på en anden enhed via iCloud-faner. Og det er bare begyndelsen.

AirPlay. Afspil det på din iPad mini. Se det på dit HD-fjernsyn.

Stream med AirPlay.

Alt det fantastiske indhold på iPad mini – din musik, dine billeder og videoer – kan nu streames trådløst til dit HD-fjernsyn og dine højttalere via Apple TV8 eller til AirPlay-kompatible højttalere på et Wi-Fi-netværk. Med et tryk på AirPlay-symbolet kan du rocke hele huset med dine yndlingsalbum, holde en filmaften eller vise nogle billeder. Og du kan gøre det i stor stil.

Print via AirPrint.

Print direkte fra iPad mini via Wi-Fi med AirPrint. Du skal ikke hente software, installere drivere og tilslutte kabler.  Print fra Mail, Fotos, Safari og iBooks. Eller fra iWork-programmerne – Pages, Keynote og Numbers. Med et par tryk kan du sende alt det, der vises på skærmen, til en AirPrint-kompatibel printer.

iPad mini Smart Cover.  Mindre, men lige så smart.

Lightning-stik. Mindre. Smartere. Robust. Vendbart.

En ny måde at få forbindelse på.

iPad mini er så tynd og let, at den kræver et ultratyndt stik. Det kaldes et Lightning-stik og har et komplet digitalt design med otte signaler, der er meget mere holdbart end stikket med de 30 ben. En anden fantastisk funktion ved Lightning: Det er vendbart. Det betyder, at du ikke kan tilslutte kablet på en forkert måde.

Lightning-mellemstik til 30 ben

Hvis du har iPad-tilbehør, der bruger stikket med 30 ben, kan du stadig slutte det til din nye iPad mini. Du skal bare bruge et Lightning-mellemstik til 30 ben (sælges separat).

  1. Nogle funktioner er ikke tilgængelige i alle lande eller områder. Klik her for at se en komplet liste.
  2. FaceTime-videoopkald kræver en FaceTime-kompatibel enhed og en Wi-Fi-forbindelse hos både afsender og modtager. Tilgængelighed via et mobilt netværk afhænger af operatøren; evt. mod betaling.
  3. Faktisk størrelse og vægt afhænger af konfiguration og fremstillingsproces.
  4. Gælder det samlede antal i hele verden. Noget indhold er ikke tilgængeligt i alle lande.
  5. Batteritid afhænger af brug og konfiguration; hvis du vil vide mere.
  6. Baseret på teoretisk høje hastigheder. Faktiske hastigheder er lavere.
  7. Kræver en iCloud-kompatibel enhed. Nogle funktioner kræver en Wi-Fi-forbindelse. Nogle funktioner er ikke tilgængelige i alle lande. Brug af visse tjenester er begrænset til 10 enheder.
  8. AirPlay er kompatibelt med anden generation af Apple TV og nyere modeller.
  9. iPad mini Smart Cover sælges separat.