iMac • 500 - 700MHz

iMac. Go online with the right set of tools.
 
Tech SpecsDigital MusicDesktop MoviesGraphics AccelerationSoftwareWireless
 
Fremstil en film, brænd CD'er, udforsk Internet, eller opret et websted. iMac leveres med masser af brugervenlig software, så du kan få arbejdet fra hånden hurtigere, end du troede muligt. Du skal bare pakke den ud af kassen.

Software CDs.Du kan bruge iMac til at sende e-post til familie og venner, oprette regneark, databaser, præsentationer og meget mere. Det skyldes, at iMac leveres med en hel række af de bedste softwareprogrammer, deriblandt iTunes, iMovie 2, AppleWorks 6, Microsoft Internet Explorer, Mail og QuickTime Player.

Med al den fremragende software er det svært at finde ud af, hvor man skal starte. Lad os begynde med at kaste et blik på selve operativsystemet - eller rettere sagt operativsystemerne. iMac er nemlig udstyret med to operativsystemer ved leveringen Mac OS X og Mac OS 9.1. Du kan bruge begge to til at afvikle de fremragende softwareprogrammer på iMac.

Mac OS X internet
Hils på Mac OS X
Sig ja til at drøne derudaf med verdens mest avancerede operativsystem. Du har truffet det rette valg, for Mac OS X indeholder en flot ny brugergrænseflade. Den fængslende grænseflade hedder Aqua og vækker iMac til live med flotte farver og bløde bevægelser. Kontrolknapper minder om polerede ædelstene, aktive knapper blinker, symboler vises med flotte detaljer og skygger giver vinduerne en større dybde.

Aqua er udviklet med henblik på at gøre arbejde og leg på iMac endnu mere intuitiv for nye Mac-brugere, og grænsefladen gør det nemt at finde rundt. Mac OS X indeholder flere funktioner til at tilpasse systemet til dine behov og gør det nemmere at sende og modtage e-post samt åbne programmer og arkiver og oprette forbindelse til eksterne enheder, netværk og Internet.

Mac OS X er udvilket med mange af de teknologier, som i forvejen bruges på Internet, og giver dig mulighed for at oprette forbindelse til Internet hurtigere og udnytte teknologien bedre med programmer som Mail og Microsoft Internet Explorer samt en gratis iTools-konto.

Mac OS X har en vedligeholdelsesfunktion, som sørger for at iMac er i form med de nyeste softwareopdateringer og systemforbedringer. Softwaren hentes direkte fra Apple via Internet.

Det bedste af det hele er muligvis, at Mac OS X er enkelt af installere og bruge. Du kan bruge tusindvis af eksisterende Mac OS 9-programmer i Classic, mens Mac OS X danner et solidt fundament til flotte nye programmer, der er udviklet til Mac OS X.

Internet applications. Indbyggede Internetprogrammer
Mail er Apples eget brugervenlige program til at sende og modtage post. Med Mail kan du læse og oprette beskeder med formateret tekst, sjove skrifter, billeder og endda lyde. Programmet indeholde en adressebog til kontaktoplysninger om familie og venner.

Surf på Internet, hent arkiver og køb ind via Internet med Microsoft Internet Explorer, som er den mest populære browser i verden og er blevet specialfremstillet til Mac OS X. Faktisk kan du også bruge QuickTime til at vise digitale billeder og QuickTime-film, når der er forbindelse til Internet.

10 minutter inden du er på Internet
Der findes ingen, som kan slå en iMac, når det gælder om at få en førstegangsbruger på Internet hurtigt. iMacs smarte indstillingsassistent kan bruge en eksisterende Internetkonto, hvis du allerede har en. Og hvis du er en helt ny bruger, kan Indstillingsassistent sørge for, at du er i gang på nogle minutter.


Sherlock.
Køb ind døgnet rundt
Du kan forresten også bruge iMac til at handle på Internet. Den er god, når du skal finde tilbud med Sherlock 2, den effektive søgeteknologi, som er en af de mest populære funktioner i operativsystemet i Macintosh. Sherlock kan ikke blot finde de bedste tilbud og vise dem i rækkefølge med de billigste først. Programmet kan også finde ud af, om varen er på lager. Og du kan ikke bare købe nye ting. Du kan også søge efter en genstand, som har betydet meget for dig. Når den dukker op på en Internet-auktion, vil Sherlock kunne finde den til dig.
 
iTunesRock med iTunes
Bliv et af de hundredetusinde mennesker, som har været med til at gøre iTunes til det hurtigst voksende fænomen i musikverdenen på Internet. iTunes forvandler iMac til en digital jukebox, som kan konveretere musik fra din CD-samling til MP3-arkiver*. Med iTunes kan du bladre i hele dit musikbibliotek, oprette spillelister med numrene i den rækkefølge, som du kan lide at høre dem, stille ind på Internet-radiostationer samt brænde dine egne musik-CD'er.
 
iMovie 2 Tryl med iMovie
Del de specielle øjeblikke i dit liv med familie og venner. Med iMovie kan du redigere digitalt videomateriale, du har optaget med det digitale videokamera - bruge de spændende klip og fraklippe de kedelige sekvenser og fremstille små interessante film blot ved at pege og klikke. Det er ikke engang nødvendigt at have en håndbog.
 
AppleWorks Få alt, hvad du skal bruge i AppleWorks
Programmet, som er uhyre populært i skoler og mindre virksomheder, AppleWorks er et produktivitetsprogram, som indeholder seks forskellige programtyper. Du kan bruge AppleWorks til at oprette lysbilledpræsentationer, som vækker opmærksomhed, skrive dansk stil samt tegne og male digitale billeder. Hvis du har en farveprinter, kan du bruge AppleWorks til at fremstille alt fra bannere til fødselsdagskort - samt foldere og referater - på en iMac. Brug regneark til projektstyring, og opret et kartotek til at holde styr på venner og klassekammerater (du kan også bruge AppleWorks, hvis du skal skrive konvolutter eller adressemærkater til dem allesammen).
 

. . .
-
iMac
a
www.AppleMuseum.dk
Juli
2001