iMac er fyldt med software, der er let at bruge, og du vil udføre ting, du aldrig har prøvet før på en computer - direkte fra æsken, stort set uden at kigge i håndbogen.

Når vi taler om software, handler det ikke om, hvad iMac kan gøre. Det handler om, hvad du kan gøre. Du kan nu brænde musik-CD'er, fremstille dine egne film, ordne digitale billeder, surfe på nettet (og fremstille din egen hjemmeside), afprøve online chat, sende e-post til familie og venner, sende og modtage fax, løse komplekse beregninger og spille spil. Nævnte vi, at du også kan oprette regneark, databaser og præsentationer?



Det ultimative grundlag for den digitale livsstil
Sig ja til at drøne derudaf med verdens mest avancerede operativsystem. Du har truffet det rette valg, for Mac OS X indeholder en flot ny brugergrænseflade. Den fængslende grænseflade hedder Aqua og vækker iMac til live i flotte farver og bløde bevægelser. De nye knapper ligner polerede ædelstene - når de er aktive, lyser de, og når de er passive, er lyset dæmpet. Symboler gengives helt skarpt, og skyggeffekterne giver mere dybde i vinduerne.

 CDs Med den nye iMac og Mac OS X får du de nyeste og bedste programmer, bl.a. iTunes 2, iMovie 2, iPhoto, QuickTime, AppleWorks 6, Mail, Microsoft Internet Explorer, Otto Matic, Top Calculette, Acrobat Reader og FAXstf.

Få det hele med

Programmet AppleWorks , der er uhyre populært i skoler og mindre virksomheder, er et produktivitetsprogram bestående af seks forskellige programtyper. Du kan bruge AppleWorks til at oprette lysbilledpræsentationer, skrive dansk stil, oprette regneark og databaser, samt tegne og male digitale billeder. Har du brug for at arbejde med Microsoft Word, Excel og PowerPoint-præsentationer? Det er ikke noget problem, idet AppleWorks indeholder arkivoversættere til netop dette formål. Mangler du digitale billeder til at illustrere dine ideer? Med AppleWorks har du gratis adgang til et online-bibliotek med mere end 25.000 vektorbilleder af høj kvalitet. Programmet er naturligvis fuldt integreret med Internet.

10 minutter og du er på Internet
Der findes ingen, som kan slå en iMac, når det gælder om at få en førstegangsbruger på Internet hurtigt. iMacs smarte indstillingsassistent kan bruge en eksisterende Internetkonto, hvis du allerede har en. Og hvis du er en helt ny bruger, kan Indstillingsassistent sørge for, at du er i gang på nogle få minutter.

Indbyggede Internetprogrammer
Mail er Apples brugervenlige program til at læse og skrive e-post. Mail lader dig oprette og se e-post-beskeder med spændende indhold som eksempelvis skægge skrifttyper, billeder og sågar lyd. Programmet indeholder også en adressebog, der bruges til at samle kontaktoplysninger om dine venner og familie. Du kan surfe på nettet, hente arkiver og handle online med Microsoft Internet Explorer - verdens mest populære browser, der er fremstillet specielt til Mac OS X.

Del dine film med andre på Internet
Du kan publicere dine film og billeder på din iTools- hjemmeside ved at bruge de hjemmesideskabeloner, der følger med din iTools-konto. Send også en online invitation til venner og familie med e-post vha. personlige iCards.

Helt Otto Matic
Otto Matic tager dig med tilbage til 1957, da en flåde af flyvende tallerkener fra Planet X invaderede vores planet. Oplev 10 baner på underlige fremmede planeter, og bekæmp 25 farlige rumuhyrer med hele 7 forskellige rumvåben. Blandt andet vil du komme til at kæmpe mod store radioaktive grøntsager, stå på ski efter et enormt metaluhyre på et hav af forurenet slam, ride på sæbebobler tværs over giftige søer af slimet stads - det hele naturligvis kun for sjov.


. . .
-
iMac2
a

-
januar
2002