Klæd Mac mini på til dit digitale liv. Du bliver nødt til at tilføje tastatur, mus og skærm. Men resten er op til dig. Gør, hvad der passer dig, hvad enten du har lyst til at bruge Mac mini i soveværelset, på hjemmekontoret eller i køkkenet. Du kan bruge Mac mini som dit personlige musikstudie, digitale mørkekammer, filmscene, hjemmebiograf, kommunikationscenter for familien eller det hele på en gang.

Kontroller Mac mini

Apple Wireless Input Bundle

Apple Wireless Input Bundle

Udstyr Mac mini med trådløs teknologi fra Bluetooth, og tilføj derefter trådløst tastatur og mus fra Apple, så du kan kontrollere Mac mini, uden at ledningerne leger kluddermor.

Apple-tastatur

Apple-tastatur

Apple-tastaturet er det perfekte tilbehør til Mac mini. Tastaturet indeholder 2 USB-porte, så du kan udvide dit digitale livs rækkevidde.

Apple-mus

Apple-mus

Nyd Apples digitale optiske mus - den er bygget til at være hurtig og er nem at håndtere i kraft af sin flydende elipseform.

Se dit digitale liv

20

20" Apple Cinema Display

Det elegante aluminiumskabinet, den avancerede hængselsteknologi og understøttelsen af ydre enheder giver dig mulighed for at placere skærmen overalt og gør det nemt at justere den.

23

23" Apple Cinema HD Display

Rediger HD-film i iMovie i naturlige opløsning på 1920 x 1200 punkter på en smart og elegant skærm, som passer rigtig fint sammen med Mac minis anodiserede aluminiumskabinet.

Apple-mellemstik (DVI til video)

Apple-mellemstik (DVI til video)

Slut Mac mini til S-video- eller composite videoporten på dit fjernsyn eller stereomodtager, og se dine lysbilledshow og film overalt i huset.

Skift fra PC

Move2Mac - Mac til PC

Move2Mac - Mac til PC USB

Med Move2Mac kan du nemt flytte dine ting fra en PC til Mac mini, hvilket sparer både tid og besvær.

Belkin 2-Port KVM Switch

Belkin 2-Port KVM Switch

Brug det samme tastatur, mus og skærm til både Mac mini og PC. Denne switch sparer plads og giver samtidig dit skrivebord et helt nyt og formstøbt udseende.

Office 2004 til Mac

Office 2004 til Mac

Du kan forbedre dine metoder til at få, dele og håndtere ideer, hvis du bruger Office 2004 til Mac. Du kan også udveksle arkiver med andre, der bruger Office til Windows.

Nyd den hjemlige lyd

Griffin iMic USB-lydgrænseflade

Griffin iMic USB-lydgrænseflade

Føj funktioner til indgående lyd til Mac mini med iMic USB-lydgrænseflade, som tilbyder helt hidtil usete niveauer inden for kvalitet og brugervenlighed i forbindelse med lydoptagelse.

M-Audio Keystation 49e - USB Midi Keyboard

M-Audio Keystation 49e

Keystation, som er det perfekte tastaturtilbehør til iLife ’05 og GarageBand, giver dig mulighed for at simulere ethvert instrument på et keyboard i fuld størrelse med 49 noder.

AirPort Express

AirPort Express

Afspil musik fra iTunes over et trådløst netværk til dit stereoanlæg eller forstærkede højttalere. Del en bredbåndsforbindelse til Internet med op til 10 brugere og en USB-printer.

Fyld iPod op

iPod shuffle

iPod shuffle

Giv tilfældighederne en chance. Med iPod shuffle kan du tage din musik med dig overalt og nyde den tilfældige afspilning. En vægt på 22 g gør den let nok til at tage med overalt.

--

iPod mini

Tag musik nok med til en forlænget weekend i en pakning, der er så lille, at du helt glemmer, at du har den på dig. Lige indtil folk spørger til den.

--

iPod

Læg op til 10.000 sange i lommen, og tag hele dit musikbibliotek med dig overalt.

Tilføj iLife Extras

Keyspan Express Remote

Keyspan Express Remote

Slut Keyspan Express Remote til Mac mini, så du kan kontrollere softwareknapperne i iTunes, DVD Player, QuickTime m.m. Filmrulle.

iSight

iSight

Chat over Internet med både øjne og ører med iSight, det brugervenlige kamera med integreret mikrofon til videokonferencer. Ingen grund til at betale for udenlandsopkald.

Epson Stylus C86-inkjetprinter

Epson Stylus C86 Ink Jet-printer

Epson Stylus C86 leverer hurtigt og præcist skarpe, farverige resultater - hver dag til hvert projekt. Udskriv billeder med opsigtsvækkende resultater.

Tastatur, mus og skærm sælges separat.

Gray line