Med en tykkelse på kun 2,54 cm trodser MacBook Pro al fornuft - og sikkert også adskillige af fysikkens love. Men hvert element indeni er omhyggeligt designet, så alle de moderne mobile indretninger kan være på utrolig lidt plads.

Magnetisk stik

Innovation helt ned til netledningen

Det er lige præcis, hvad den nye strømforsyning med MagSafe-stik er: En magnetisk forbindelse i stedet for en fysisk. Så hvis du ved et uheld falder over netledningen, bliver MacBook Pro ikke revet ned fra bordet; Ledningen smutter simpelthen ud uden at beskadige hverken stikket eller computeren. Og som en ekstra rar lille ting betyder dette, at der slides mindre på stikkene.


MacBook Pro

Smartere design

I de bærbare computeres verden er der en evig kamp mellem designkræfterne og den termodynamiske virkelighed. Mange bærbare computere må simpelthen hejse det hvide flag og overgive sig til et kluntet eller tungt design for at kunne administrere den interne varmeafgivelse. MacBook Pro har arbejdet sig frem til en bedre plads. Ikke blot er de enkelte dele udviklet, så du presser hver eneste kalorie ud af ydeevnen - de er også omhyggeligt anbragt, så de sparer plads. Resultatet? Ekstrem ydeevne i en tynd, let indpakning.

Omgivet af lyd

MacBook Pro lyder lige så godt, som den ser ud - med de hidtil bedste lydfunktioner. Til musikere på farten byder MacBook Pro på krystalklar lyd via optisk indgang og udgang til digital lyd. Og hør lige her: 17" MacBook Pro indeholder dobbelt så mange højttalere som forgængeren, PowerBook G4.