MacBook Pro er den første bærbare Mac, der inkluderer Front Row og Apple Remote. Så ligegyldigt hvor i lokalet du befinder dig, kan du præsentere dine ideer med det 21. århundredes elegance. Vis dine yndlingsfotografier. Afspil dit seneste miks. Klik gennem din projektmappe. Og skynd dig så tilbage til dit hotelværelse, og se dine yndlingsvideoer, en videopodcast overført fra iTunes Music Store eller en film om din ferie med familien.

Vises nu på MacBook Pro

Nyd - og del - din musik, dine film og fotografier på afstand på en fantastisk bærbar skærm. Få indflydelse på stemningen i lokalet med direkte adgang til iTunes-musik og -spillelister. Eller lyt til dit yndlingsradioprogram eller en internetudsendelse, når du vil. Det bedste af det hele er, at du med MacBook Pro kan vise dit eget arbejde på en professionel måde.

Alle i familien

Lad MacBook Pro og Front Row underholde dig ved at afspille sange, vise lysbilledshow og videoer fra andre computere i huset.1 Køb ny musik i køkkenet, afspil det i dagligstuen. MacBook Pro finder automatisk computere, der er sluttet til netværket i huset - uanset om det er trådløst eller via kabler. Det lyder som den rene magi, men det er bare Bonjour- netværksteknologi, der er indbygget i alle Mac'er.

  1. Deling af fotografier kræver iPhoto (dvs. en Mac). Deling af musik og videoer kræver iTunes 6.0.4 eller en nyere version. Funktioner til afspilning af video kan variere afhængigt af netværksbåndbredden.