iPhone 3G

App Store

Programmer til verdens mest avancerede mobilteknologi.

iPhone giver verdens bedste udviklere mulighed for at udvikle programmer, der kun kan beskrives som imponerende. Programmerne er designet til at udnytte den banebrydende teknologi i iPhone, f.eks. Multi-Touch-skærmen, accelerometeret, 3D-grafik i realtid og 3D-lyd og ligner ikke noget andet, du har set på en mobiltelefon.

Hurtigere eBay-auktioner med Multi-Touch.

Tryk, bladre og knib for at gennemse billeder på eBay-auktioner og afgive dine bud med det samme. Og send hurtigt dit svar til købere via indbygget e-post.

Super Monkey Ball ruller vha. accelerometeret.

Endelig en mobil spilkonsol, som reagerer på dine bevægelser. iPhone giver dig spil som Super Monkey Ball, der udnytter Multi-Touch-teknologien og accelerometeret.

Super Monkey Ball: Se det i aktion

Find dine venner vha. Kort.

Der er ikke noget som sociale netværk på iPhone. Programmer som Loopt bruger lokalitetsdata til at finde dine venner, når du er på farten.

Der er noget for enhver smag.

Uanset hvad du interesserer dig for – spil, chat, sociale netværk, rejser, nyheder, sport, økonomi eller erhvervsstof – findes der relevante iPhone-programmer. Og da udviklerne hele tiden udvikler nye programmer, kan du altid finde noget nyt og spændende, så du kan bruge iPhone til endnu mere.

Gennemse og køb ind i App Store.

Det er nemt at hente programmer til iPhone. Tryk blot på symbolet for App Store, gennemse de kategorier, som interesserer dig, og overfør programmerne trådløst. Mange af dem er endda gratis. Når du har hentet et program, giver App Store dig automatisk besked om evt. opdateringer til det. Du kan endda købe ind i App Store fra din computer og derefter synkronisere programmerne til iPhone vha. iTunes. Gennemse programmer i iTunes

Enkelte programmer er ikke tilgængelige i alle områder. Tilgængeligheden af programmer og priser kan ændres

Nogle funktioner eller tjenester er ikke tilgængelige i alle lande. Spørg udbyderen, hvis du vil vide mere.