Det er måske det hidtil bedste kamera i en telefon.

Du kan forvente en hel del af dette 8 megapixel kamera med helt ny optik. F.eks. bedre optagelser med dårlig belysning og bedre optagelser med masser af lys. Større farvenøjagtighed, mindre sløring ved bevægelse, bedre eksponering og meget bedre fokus på ansigter vha. ansigtsgenkendelse. Regn med, at du vil tage den med overalt, tage den frem overalt og optage næsten alt, hvad du ser. Og forvent smukke, imponerende fotos, der fortjener en ramme.

Videooptagelse. Optag dit liv i 1080p HD-kvalitet.

Nu kan du optage og redigere 1080p HD-video. Fra din iPhone. Optag dine yndlingspersoner, dine store eventyr og alle de små ting, der sker i hverdagen. Og det hele vil være endnu tydeligere, større, lysere og mere underholdende, end du husker.

FaceTime. Du behøver ikke at være der for at være der.

Med FaceTime kan du se mere til dine yndlingsansigter, så du savner dem lidt mindre. Tryk bare på FaceTime – så laver iPhone et FaceTime-opkald til en anden iPhone, iPad 2, iPod touch eller Mac via Wi-Fi.1 Og så står I ansigt til ansigt – så nemt er det. Sig hej til familien i den anden ende af landet. Deltag i et møde i en anden del af byen. Hold kontakten ved lige med dine venner, uanset hvor de er. Kig ind, hæng ud, og bliv så længe, som du har lyst til.

Beskeder med iMessage. Ingen begrænsninger på beskeder mellem iPhone, iPad og iPod touch.

Det er endnu bedre at sende beskeder med iMessage end med sms-funktionen. For der er ingen begrænsninger.2 Og det virker mellem dig og alle med en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 5. Så du kan sende alle de beskeder, du vil. Send videoer, billeder, lokaliteter og links til dine venner. Og sørg for, at alle får besked med gruppebeskeder. Det kan blive din nye yndlingsmetode til alt, hvad du vil meddele. Til alle andre.

Påmindelser. Sådan husker
du bedst huskesedler.

Opret alle slags huskelister til alt det, du kan komme i tanke om. Tilføj endda tidsfrister og lokaliteter. Indstil påmindelser. Og pludselig virker alt det, du skal nå, mere overkommeligt.


Telefon

iPhone kan så mange utrolige ting, at det er let at glemme, at det også er en fantastisk telefon. Se dine telefonsvarerbeskeder på en liste, så du ikke behøver at høre dem allesammen. Lav opkald med et tryk.

Mail

Se dine beskeder, lige så snart de havner i indbakken. Se emails fra alle dine konti på en gang. Skriv med skærmtastaturet, som ved, hvordan du skriver. Eller se og åbn vedhæftede bilag direkte i beskeden.

Safari

Det er en stor oplevelse at surfe på iPhone. Læser viser dig internettet uden forstyrrende elementer. Læselisten gemmer interessante links på et sted Og Retina-skærmen gør det til en fornøjelse at læse alt.

Musik

Når du bladrer gennem dine albumbilleder i Cover Flow på Retina-skærmen, kan du se, hvor utrolig din musiksamling i virkeligheden er. Lyt til dine yndlingssange, -kunstnere og -album. Bland dem, og vær spontant. Eller lav en Genius-spilleliste.

Videoer

Der er humor, drama og eventyr overalt. Se en HD-film på flyveturen. Se en tv-udsendelse i toget. Retina-skærmen gør iPhone til verdens smukkeste og mest bærbare filmlærred, når du er på vej.

Fotos

Livet er morsomt og visuelt, og du kan se det hele her. Kig billeder igennem – et efter et. Afspil et slideshow. Eller se dine små mesterværker. Med AirPlay på Apple TV kan du streame til dit HD-fjernsyn, og få en større oplevelse.3

App Store

Det er verdens største samling af apps og programmer til mobile enheder. Der er over 500.000 apps og programmer i App Store til alle tænkelige formål – og mange af dem er gratis. Med hvert program, du tilføjer, kan iPhone endnu mere. Så du også kan endnu mere.

iTunes

Du besøger iTunes Store igen og igen for at fylde din iPhone med uendelige mængder underholdning. Se dig omkring. Millioner af sange og tusindvis af film og tv-udsendelser er klar til dig. Når det passer dig.

Kort og kompas

Du ved altid, hvor du er, hvor du skal hen, og hvordan du kommer derhen. Og hvor der er benzinstationer, caféer og seværdigheder undervejs. Du finder de bedste ruter til alle destinationer. Og undgår samtidig trafikpropper.

Game Center

Få gang i et spil med dine venner. Eller spil mod personer, som du ikke kender. Og slå dem træk for træk på iPhone, iPad eller iPod touch. På den sjove måde, selvfølgelig.

Kalender

Lad de travle komme til. Kalendere til arbejdet, hjemmet, skolen og fritiden er lette at læse og administrere på iPhone. Også når det hele pludselig sker samtidig.

Kontakter

Navne, numre, email-adresser, IM-kælenavne, fødselsdage, jubilæer, websites, og hvad du ellers skal huske om alle dem, du kender.

Find min iPhone

Find min iPhone hjælper dig med at finde det, du ikke kan leve uden. Indstil det i nogle få, enkle trin. Og hvis du glemmer den et eller andet sted, kan du se, hvor den er. Du kan også sende en besked for at få hjælp til at finde den. Og slette data på den eksternt.4

Flere indbyggede apps og programmer

Her er nogle flere programmer, som er meget mere end praktiske. Opbevar alle dine nyheds- og tidsskriftabonnementer i Bladkiosk. Se underholdning på YouTube. Tag noter. Optag memoer. Lav hurtige beregninger. Tjek vejret. Og hold øje med kurserne på dine værdipapirer.

  1. Kræver en Mac med FaceTime og en internetforbindelse eller en iOS-enhed med FaceTime og en Wi-Fi-forbindelse. Ikke tilgængeligt i alle lande.
  2. Evt. mod betaling af normale operatørtakster. Beskeder kan sendes som en sms, når iMessage ikke er tilgængeligt (evt. mod betaling af operatørens beskedtakster). 
  3. AirPlay er kun kompatibelt med anden generation af Apple TV.
  4. Find min iPhone er ikke tilgængeligt i alle lande.

Nogle funktioner, programmer, apps og tjenester er ikke tilgængelige i alle lande. Kontakt din udbyder for at få flere oplysninger. Udbuddet af programmer og apps og deres priser kan ændres. Antallet af programmer og apps refererer til det samlede antal i hele verden.

© 2011 Google. Kortdata © 2011 Google.