Kun nogle få cm høj. Og intet mindre end imponerende.

Slankt aluminiumsdesign. Nem adgang til hukommelse. Indbygget strømforsyning.
Mac mini udnytter hver eneste kvadratcentimeter optimalt.

Fremtidssikret. I høj grad.

Mac mini har et unibody-kabinet uden samlinger med en tykkelse på kun 3,6 cm – fremstillet af et enkelt stykke aluminium. Det fremstilles med CNC-maskiner (computer numerical control) – som også bruges til fremstilling af de allermest følsomme komponenter til rumfartøjer. Det sikrer absolut præcision i alle komponenter i Mac mini-kabinettet. For ikke at nævne aluminiumskabinettes fantastiske form og finish, som vil være en pryd på ethvert skrivebord.

Selv minimale detaljer tæller.

Strømforsyningen er indbygget i Mac mini. Så der er ingen klodset strømforsyning og ingen kabler, der skal tilsluttes. Et aftageligt dæksel i bunden gør det muligt at opgradere hukommelsen helt uden besvær. Og når den nu er åben, kan du se, hvor elegant og velordnet Mac mini er indeni. Der er tænkt over selv de mindste detaljer. Som f.eks. ventilationshullet. Det er næste usynligt. Og når ventilatoren kører, kan du næsten ikke høre den. Mac mini er fuld af storslåede ideer.

Mange porte. Store muligheder.

Den indbyggede Thunderbolt-teknologi giver dig mulighed for at serieforbinde op til seks Thunderbolt-enheder, inklusive den nye Apple Thunderbolt Display, via en enkelt port. Den understøtter også Mini DisplayPort-enheder, som du måske har i forvejen, inklusive Apple LED Cinema Display. Via HDMI-porten kan du slutte Mac mini til et HD-fjernsyn med et enkelt kabel. Og en indbygget SDXC-kortplads gør det hurtigt at overføre fotografier og videoer fra dine digitale kameraer.

Alt, hvad du behøver. Og ikke noget, du ikke behøver.

iTunes Store og Mac App Store har gjort det så nemt at hente musik, film og programmer og apps, at du sikkert ikke har brug for et optisk diskdrev. Så vi har designet Mac mini uden et og brugt den ekstra plads til mere effektive processorer, avanceret grafik- og Thunderbolt-teknologi.

Den er verdens mest energieffektive skrivebordscomputer.*

Det, som Mac mini ikke gør, kunne gå hen og blive dens bedste funktion. Den spilder ingen energi. Selvom den nye Mac mini sikrer betydelig øget ydeevne i forhold til den tidligere generation, bruger den stadig mindre end 11 W, når den ikke arbejder. Så det er et lille under, at den ikke bare opfylder kravene til ENERGY STAR, den overgår dem – seks gange. Mac mini er også fremstillet af aluminium, der i vid udstrækning kan genbruges, og med en indbygget strømforsyning er der ingen plastkasse. Selv emballagen er designet i ministørrelse, så den fylder mindst muligt under transport.

* Baseret på energibesparende kategorier og produkter i den amerikanske EPA ENERGY STAR-database pr. oktober 2012.