Ganske enkelt overkvalificeret.

Mac mini har tredje generations Intel Core-processorer, hurtigere integreret grafik, Thunderbolt og masser af porte. Forvent en masse.

Op til 2x hurtigere processorer. Færdig på ingen tid.

Med tredje generations Intel Core-processorer kan Mac mini følge med computere, der er dobbelt så store. Du kan vælge en 2,5 GHz dual-core Intel Core i5. Eller tage en endnu mere effektiv 2,6 GHz quad-core Intel Core i7 og få op til dobbelt så stor ydeevne som den forrige generation af dual-core Mac mini.1

Når du bruger processorkrævende programmer, øger Turbo Boost 2.0 taktfrekvensen til 3,6 GHz. Med Hyper-Threading kan hver kerne afvikle to tråde, så OS X klarer multitasking endnu bedre. Og en integreret styreenhed til hukommelse forbinder 1600 MHz hukommelse direkte med processoren, så den med det samme kan arbejde med dine data. Kort sagt er Mac mini et lille vidunder.

Intel HD Graphics 4000. Det sætter virkelig gang i tingene.

Intel HD Graphics 4000 giver op til 65% flere pixelkræfter end den forrige generation med integrerede grafikprocessorer.2 Så den video, du ser, og de spil, du spiller, foregår mere jævnt og med bedre respons. Det er legende let at blade gennem album. Og du har alle de kræfter, du skal bruge til at redigere din HD-video til en film, der er værdig til en premiere med rød løber.

Lagringsplads og hukommelse. Slå det stort op. Og hurtigt.

Op til 1 TB harddisk.

Mac mini leveres som standard med 500 GB eller 1 TB harddisk med 5400 o/m.3 Så du kan få plads til dine fotobiblioteker, dine film, din musik, dine filer og meget, meget mere.

Op til 256 GB flash-lagring.

Du kan konfigurere din Mac mini med op til 256 GB flash-lagring i en SSD i stedet for en traditionel harddisk. Flash-lagring giver næsten fem gange så stor ydeevne som en disk4 – en hastighed, som du vil lægge mærke til, når du starter Mac mini, et program eller tjekker dit fotobibliotek.

Vi præsenterer Fusion Drive.

Mac mini tilbyder også en banebrydende lagringsmulighed, der hedder Fusion Drive, som kombinerer en 1 TB harddisk med flash-lagring med høj ydeevne – hele 128 GB. Fusion Drive administrerer automatisk og intelligent dine data, så programmer, dokumenter, billeder og andre filer, du bruger ofte, bliver på det hurtige flash-lager, mens emner, du bruger knap så ofte, flyttes til harddisken. Du får hurtige starttider, og når computeren lærer, hvordan du arbejder, vil du også opleve hurtigere start af programmer og adgang til filer. Det bedste af det hele er, at du ikke behøver at gøre noget for at få det til at ske.

Tilføj ekstra hukommelse med en håndbevægelse.

Mac mini leveres med 4 GB hurtig 1600 MHz DDR3-hukommelse. Og takket være et dæksel i bunden er det nemt at installere mere. Du skal bare dreje dækslet – så kan du komme til. Sæt den nye hukommelsesenhed i SO-DIMM-pladsen – så er du færdig. Eller du kan konfigurere Mac mini med op til 16 GB hukommelse i Apple Online Store.

Thunderbolt. Den hidtil mest fleksible I/O-funktion
i en stationær computer. Uanset størrelser.

Thunderbolt-teknologien i Mac mini er ufattelig hurtig. Den har to 10 Gbps kanaler til dataoverførsel. Den er op til 12 gange hurtigere end FireWire 800 og op til 20 gange hurtigere end USB 2. Men ud over hastigheden giver Thunderbolt dig hidtil usete udvidelsesmuligheder. Du kan serieforbinde helt op til seks Thunderbolt-enheder, inklusive to Apple Thunderbolt Displays – til en enkelt port. Og da Thunderbolt er baseret på DisplayPort-teknologien, kan Mini DisplayPort-enheder, som f.eks. Apple LED Cinema Display, også tilsluttes direkte.

USB 3, Wi-Fi og Bluetooth. Du har gode forbindelser.

Masser af porte, så den er klar til alt.

Så kraftfuld, som Thunderbolt er, er det bare en af dine muligheder. Hvis du f.eks. har en skærm fra en tredjepart, kan du bruge HDMI-porten og HDMI til DVI-mellemstikket, der følger med Mac mini, til at tilslutte den. Du kan endda tilslutte to skærme, så du kan se endnu mere af dine fotografier, film og dokumenter samtidig. En indbygget SDXC-kortplads gør det nemt at importere fotografier og videoer fra dit digitale kamera, og FireWire 800-porten virker med en lang række lagrings-, lyd og videoenheder.

USB 3.

Med USB 3 indbygget i Mac mini kan du tilslutte din eksterne harddisk og overføre arkiver på sekunder i stedet for minutter. Alle Mac-mini-computere leveres med fire USB 3-porte – med hastigheder, der er op til 10 gange hurtigere end med USB 2 – og du kan tilslutte alle dine USB-kompatible enheder, inklusive din iPhone, iPad, iPod og digitale kameraer.

Wi-Fi og Bluetooth.

Den nyeste trådløse 802.11n-teknologi er indbygget i alle Mac mini-computere.6 Den finder automatisk dit Wi-Fi-netværk, så du kan oprette forbindelse og gå i gang med at surfe på nettet, printe og streame din musik trådløst. Trådløs Bluetooth-teknologi er også indbygget, så du kan tilslutte tilbehør som et trådløst tastatur og en trådløs mus.

Ingen skærm er for stor.

Det er nemt at slutte Mac mini til den største skærm i huset – dit HD-fjernsyn – takket være en indbygget HDMI-port. Det eneste, du behøver, er et HDMI-kabel, for at nyde film og tv-udsendelser fra iTunes, surfe på nettet og blade gennem dit fotobibliotek – alt sammen i strålende HD-kvalitet. Der er også en praktisk kontrolmulighed, så du kan få indholdet fra Mac mini til at udfylde selv den største HD-fjernsynsskærm. Og når du bare vil lytte til musik, kan du spille hele din iTunes-samling via underholdningscentret eller streame musikken til et sæt højttalere i alle værelser via en AirPort Express-base.

Medbring din egen skærm og mus samt dit eget tastatur. Brug det, du har.

Slut din egen skærm og mus samt dit eget tastatur til Mac mini. Tænd for den. Og det hele virker bare sammen. Det er en af de fantastiske ting ved Mac mini. Du kan kombinere den med næsten alt andet udstyr.

  1. Test udført af Apple i oktober 2012 med testmodeller af 2,3 GHz quad-core Intel Core i7–baserede Mac mini-computere og produktionsmodeller af 2,5 GHz dual-core Intel Core i5–baserede Mac mini-computere, alle konfigureret med 4 GB RAM. Modo-testarkiver: BathFaucet.lxo og Couch.lxo. Test af ydeevne er udført med specielle computersystemer og afspejler Mac minis omtrentlige ydeevne.
  2. Test udført af Apple i oktober 2012 med testmodeller af 2,5 GHz dual-core Intel Core i5–baserede Mac mini-computere med Intel HD Graphics 4000 og 512 MB grafikhukommelse og produktionsmodeller af 2,3 GHz dual-core Intel Core i5–baserede Mac mini-computere med Intel HD Graphics 3000 og 384 MB grafikhukommelse, alle konfigureret med 4 GB RAM. Portal v(5042)(620) testet med LaserStairs.dem, medium grafikkvalitet, ingen kantudglatning, trelineær 16x anisotropisk filtrering ved 2560 x 1440. Half-Life 2: Episode Two v(4295)(420) testet med storm.dem, medium grafikkvalitet, ingen kantudglatning, trelineær anisotropisk filtrering ved 2560 x 1440. Test af ydeevne er udført med specielle computersystemer og afspejler Mac minis omtrentlige ydeevne.
  3. 1 GB = 1 milliard byte og 1 TB = 1 billion byte; faktisk formateret kapacitet er mindre.
  4. Test udført af Apple i oktober 2012 med 2,3 GHz quad-core Intel Core i7-baserede Mac mini-testmodeller med to 256 GB SSD'er og 8 GB RAM og 2,3 GHz quad-core Intel Core i7-baserede Mac mini-testmodeller med en 1 TB harddisk (5400 o./min) og 4 GB RAM. Test udført med Iometer 2006.07.27 med 30 sekunders “ramp-up”, 5 minutters afvikling, 512 KB anmodningsstørrelse, 8 ventende IO'er og 150 GB testarkiv. SSD-computeren var konfigureret med en disk til operativsystemet og den anden disk til Iometer-test. Gennemsnitlig ydeevne ved medier, der roterer, er beregnet ved at oprette testarkiver på de yderste, mellemste og inderste sektorer af disken og udregne gennemsnittet af alle tre målinger. Test af ydeevne er udført med specielle computersystemer og afspejler Mac minis omtrentlige ydeevne.
  5. Test udført af Apple i oktober 2012 med 2,3 GHz quad-core Intel Core i7-baserede Mac mini-testmodeller med et 1 TB Fusion Drive og 2,3 GHz quad-core Intel Core i7-baserede Mac mini-testmodeller med en 1 TB harddisk (5400 o./min), alle konfigureret med 4 GB RAM. Testet med Aperture 3.4.1 med billeder i RAW-format. Test af ydeevne er udført med specielle computersystemer og afspejler Mac minis omtrentlige ydeevne.
  6. Til trådløs internetadgang kræves en base eller et andet trådløst adgangspunkt og en konto hos en internetudbyder (evt. mod betaling). Nogle internetudbyderes udstyr er ikke kompatibelt med AirPort.