PowerMac G4 med to HD Cinema Displays
Dobbeltsyn.

ArkitekturSuperdrive

På den nye Power Mac G4 med to processorer er der avancerede grafikprocessorer fra ATI og NVIDIA med understøttelse af to skærme. Et enkelt AGP 4X-grafikkort med både ADC-stik (Apple Display Connector) og DVI-stik kan understøtte to flade skærme fra Apple, inklusive det superbrede digitale skrivebord, der består af to 23" Cinema HD-skærme. Det eneste, du har brug for, er et Apple-mellemstik (DVI til ADC).

ADC- og DVI-porte

Nvidia geForce4 MX Den første af tre visuelt stimulerende valgmuligheder
867 MHz Power Mac G4 med to processorer er udstyret med NVIDIA GeForce4 MX, en fænomenal grafikenhed med 32 MB DDR RAM, der klarer mere end 1,1 mia. punkter med tekstur pr. sekund - en ydeevne, der blev introduceret på professionelle arbejdsstationer til videnskabeligt arbejde og ingeniørarbejde. Sæt fart på spil og 3D-grafik med T&L ("Hardware Transform and Lighting"), skyggeeffekter på hvert enkelt punkt og fantastiske 3D-effekter med høj opløsning. NVIDIA GeForce4 MX-grafikacceleratoren overtager beregningen af transformationer og lyseffekter fra computerens processor, så beregningen af objektkollisioner, bevægelsesalgoritmer og realistiske fysiske forhold forbedres.

ATI Radeon 9000 Pro Fremsynede Radeon
ATIs nye produkt, Radeon 9000 Pro, er installeret i både 1 GHz og 1,25 GHz Power Mac G4 med to processorer. Det trækker på 64 MB DDR RAM på en arkitektur med fire parallelle "pipelines", der gengiver punkter - og forbedrer dermed oplevelsen i forhold til en typisk arkitektur med 2 pipelines væsentligt. Det er opbygget omkring Charisma Engine II, en transformations- og belysnings-teknologi som leverer 43 millioner trekanter pr. sekund og op til 1,1 mia. punkter pr. sekund. På det nye Radeon 9000 Pro finder man også flere nye ATI-teknologier, der forbedrer billedkvaliteten, f.eks. Smartshader, der hjælper med at skabe realistiske verdener ved at gengive overflader og materialer på 3D-objekter med en utrolig realisme, og Smoothvision med et FSAA-format til kantudjævning med stor ydeevne og et dobbeltbrydende filter med kantudjævning.

Nvidia geForce4 TI Vild grafikkraft
Du kan også få den uforlignelige kraft fra NVIDIA GeForce4 Ti-enheden som en speciel mulighed fra Apple Store. I kraft af en 128 MB buffer med verdens hurtigste DDR RAM kan NVIDIA GeForce4 Ti udføre 1,23 billioner beregninger pr. sekund. GeForce4 Ti inkorporerer NVIDIAs Lightspeed Memory Architecture II, en avanceret grænseflade til DDR-hukommelse med en båndbredde på 10,56 GB pr. sekund (næsten det dobbelte af GeForce3) og at 136 millioner trekanter - og 4,8 mia. punkter med tekstur - pumpes ud pr. sekund. GeForce4 Ti har NVIDIAs infiniteFX II-enhed med dobbelte programmerbare topskygger, avancerede skygger på punkter og 3D-teksturer. Dermed får udviklere frihed til at skabe de mest fascinerende spil nogensinde med livagtige personer og miljøer - og mange utrolige specielle effekter

Kaosteori
Disse 3D-muligheder er gode at have, når du er midt i slagets brændpunkt og spiller et af de hundredevis af spil, der findes til Macintosh. Tag Warcraft III: Reign of Chaos, f.eks. Et fordybende strategispil i realtid, der tester både din skarpsindighed og dine køreevner. I Warcraft III skal du kæmpe mod "the Burning Legion", der forbereder at slippe deres vrede løs i en verden, der ikke ved, hvad der venter den. Eller prøv Medal of Honor eller Jedi Knight II. Se fantastisk ud med den utrolige ydeevne i Power Mac G4 med to processorer og et avanceret grafikkort.

Quake 3 Comparison-graf

Kamptestet grafisk ydeevne
Prøv at gennemføre denne enkle test: Tag tre toptunede Power Mac G4-modeller, og slip dem løs i demotesten til Quake III Arenas for at kontrollere grafikprocessorens relative ydeevne. Tag derefter en tidligere generations topmodel af Power Mac G4, og se, hvordan den klarer sig. Den indbyggede demotest i Quake III Arena afvikler sig selv ved den højest mulige hastighed uden brugerindgreb. Vi testede alle fire systemer ved at bruge den højeste kvalitet i Quake, hvilket leverer intens realisme og komplekse teksturer i en opløsning på 1024 x 768 punkter med 32 bit farver. Resultatet viser, at Power Mac G4 spytter bits ud med over 100 billeder pr. sekund.

Quartz Extreme-acceleration
Quartz Extreme Mac OS X v10.2 bruger PowerPC G4 Velocity Engine til at understøtte 2D-grafik (specielt tydeligt i Power Mac G4-systemer med to processorer) og slipper Quartz Extreme løs — en fantastisk kombination af OpenGL og Power Mac G4s avancerede grafikkort — til at sætte gang i sammensætningen af 2D-, 3D- og QuickTime-indhold vha. grafikkortene i stedet for hovedprocessoren. Dette giver Power Mac G4 et stort forspring i grafiske muligheder — inklusive farve, lys, modellering, transformationer, tekstur, alfa, sløring og meget mere. OpenGL er den 3D-API, der foretrækkes af førende spiludviklere.


Apple-skærme Utrolig smukke digitale skærme
For at forbedre din oplevelse skal du vælge en 23" Apple Cinema HD Display, 22" Apple Cinema Display eller 17" eller 15" Apple Studio-skærm. Med deres superskarpe billeder, mættede farver og store lysstyrke kan disse Apple-skærme sikre dig, at du kan se hvert eneste punkt, spiludvikleren ville have dig til at se.

Huemaster
Med LCD-skærme gengives dine dokumenter altid på samme måde — med en større farveskala takket være den større lysstyrke. Apple-skærme leveres med et standardhvidpunkt på 6500º K, så du kan komme i gang med det samme. Hvis farvestyring er meget vigtigt for dit arbejde, kan du oprette en ColorSync-beskrivelse til din Apple-skærm med GretagMacbeth Eye-One Monitor og derefter justere skærmen efter det omgivende lys.

DVI- til ADC-mellemstik Forkæl din kreative muse
Vil du fordoble skrivebordsarealet med endnu en flad skærm? Apple-mellemstik (DVI til ADC) giver dig mere end bare en fysisk forbindelse mellem en DVI-port og en digital ADC-skærm. Det er også udstyret med komponenter, der gendanner både det digitale grafiske signal og USB-signalet, som kommer fra computeren. Denne gendannelse hjælper med at sikre den højeste kvalitet af skærmbilledet, selv ved de utrolig høje signalhastigheder, der bruges til Apple Cinema HD Display.

Apple-mellemstik (DVI til ADC) Hold forbindelsen
Beskyt din investering i en VGA-skærm. Apple-mellemstik (DVI til ADC), der følger med alle Power Mac G4-systemer, muliggør tilslutning af en analog skærm, mens ADC-stikket er frit til en digital LCD-skærm.

Mathematica Videnskabelig visualisering
Power Mac G4 giver dig den kraft, der er nødvendig til kompleks videnskabelig modellering. Og Mathematica bringer matematisk tryllekunst ud til områder fra molekylærbiologi til tekstildesign. Med Mathematica til Mac OS X kan kompleks dataanalyse, simuleret databeregning, talknusning og opgaver med matematiske modeller, altså opgaver der tidligere krævede en mainframe, nu klares på Power Mac G4. Før frokost.

Lightwave 3D Kreativ manifestation
Og selvfølgelig afvikles programmerne, du behøver for at gøre dine drømme til virkelighed, på Power Mac G4-systemerne med to processorer. Alias|Wavefronts Maya — det professionelle softwarehus bag de flotte specielle effekter i film som The Matrix, The Mummy og A Perfect Storm efterlader dig åndeløs. Og LightWave 3D til Mac OS X inkluderer værktøjer til effekter som bløde overflader, partikler, hår og pels, som andre producenter sælger separat.


. . .
-
 PowerMac G4
a

-
Dual processor
2002