Masser af software.Spækket med software. Vælg mellem tre modeller:
12
15
17
Tekniske specifikationer Løsninger SuperDrive Grafikacceleration Trådløs Software PowerBook G4

PowerBook G4 leveres pakket med brugervenlig software, som betyder, at du vil kunne udføre opgaver, du aldrig ville drømme om på en bærbar pc, f.eks. brænde dine egne cd'er og dvd'er, lige så snart du har pakket den ud.

Mac OS X v.10.2 Verdens mest avancerede operativsystem
Mac OS X v.10.2, der er Apples nyeste operativsystem, er samlingspunktet for det hele. Mac OS X understøtter automatisk netværk, så du kommer på Internet på et øjeblik: Mac OS X opfatter, om du etablerer forbindelse fra kontoret eller undervejs - og opretter automatisk forbindelsen for dig. Og pga. "Instant On"-funktionen i Mac OS X afbryder PowerBook G4 vågeblus på mindre end ét sekund. Mac OS X er det optimale udgangspunkt for en digital livsstil, da operativsystemet understøtter de nyeste og mest populære eksterne FireWire-, USB- og SCSI-enheder.

Mac OS X Dock

Mac OS X er en fornøjelse at bruge, men under den forførende Macintosh-grænseflade gemmer der sig et solidt UNIX-baseret operativsystem, der bygger på teknologier, som er afprøvet i kamp, og som udfører det tunge arbejde på Internet. Og det er udviklet til at presse det sidste ud af din software.

Safari Safari, standardbrowseren til Internet i Mac OS X, indlæser siderne hurtigere end nogen anden browser til Macintosh. Safari bruger den avancerede grænsefladeteknologi, der også bruges i Mac OS X, og giver dig en helt ny oplevelse af Internet.

Mac OS X Mail Mac OS X Mail er et program, som du kan gøre meget mere end blot sende og modtage e-post med. Nu kan du trække og anbringe billeder, lyd og film til e-post, og du kan være kreativ med farver, skrifter og formateringskommandoer, som forbedrer din meddelelses udseende.

iChat Et IM-program uden sidestykke. Med iChat er det mange gange lettere at finde og chatte med dine venner på Internet. Takket være den indbyggede kompatibilitet med AOL Instant Messenger (AIM) får du via iChat og den nye PowerBook G4 automatisk og øjeblikkelig adgang til mere end 150 millioner AIM- og .Mac-brugere.

iCal iCal På et øjeblik kan du overskue dine kommende aktiviteter de næste dage, uger eller måneder, og du kan holde styr på aftaler og begivenheder med flere forskellige kalendere. Med iCal kan du oprette separate farvekodede kalendere til dine fritids-, skole- og arbejdsplaner, og du kan se alle dine forskellige kalendere på samme tid i et enkelt vindue.

iSync iSync gør det muligt at synkronisere kalender- og adresseoplysninger med ét minuts præcision mellem PowerBook G4 og en Bluetooth-mobiltelefon, iPod, PDA og andre computere.


Må vi præsentere: iLife. Pludselig passer det hele sammen.
Lad din fantasi få frit løb: iLife-programmerne lader dig foretage sjove og kreative ting med dine billeder, din musik og dine film på måder, som PC-brugere kun kan drømme om - og så kan du dele din glæde med familie og venner på mange forskellige måder: Fra e-post og Internet til udskrifter og dvd. Og du kan gøre alle disse ting og meget mere helt uden at gennemlæse en håndbog. Det hele er en del af iLife-oplevelsen.

iTunes 4 Digital musik til Mac
Leder du efter den perfekte sang til at underbygge en film, et lysbilledshow eller en dvd? iTunes 4, er i dag en af de mest populære musikafspillere, og den giver dig omgående adgang til dit musikbibliotek og dine spillelister fra andre programmer i iLife, præcis som de ser ud i iTunes. Du kan tilmed hurtigt lytte til eksempler på din musik takket være knappen Afspil. Så behøver du ikke at starte iTunes blot for at finde den helt rigtige sang.

iMovie 3 En stjerne er genfødt
Nu er den nyeste version af iMovie 3 - det revolutionerende program til digital video, der hjalp brugere af Mac med at fremstille millioner af film - endelig kommet. iMovie 3 har adskillige imponerende nye funktioner, inklusive Skywalker-lydeffekter og visuelle effekter som Overstråling af linse, Stjernestøv, Jordskælv og Ken Burns- og Zoom-effekt. iMovie 3 understøtter naturligvis også QuickTime, mulighed for omgående at sende til iDVD og meget mere.

iPhoto 2 Forestil dig dit digitale liv
iLife gør det muligt at organisere, redigere og dele dine digitale fotos - og endda føje musik til dem - med iPhoto 2. Ud over at gøre det muligt at forbedre dine digitale fotos med et enkelt klik på musen har iPhoto 2 også et værktøj til retouchering, som får pletter til at forsvinde, som var det ren magi. Naturligvis kan du også få adgang til dine fotoalbum fra iMovie og iDVD og føje musik til dine lysbilledshow fra iTunes.

iDVD 3 Fremstil dvd'er på Mac
Nu kan alle oprette dvd'er med kapitelmærker med iDVD 3. Det eneste, du skal gøre, er at oprette kapitelmærker i iMovie 3, når du redigerer din film. Du kan også søge i iTunes-biblioteket og finde musik til dine projekter, og hurtigt oprette dvd-lysbilledshow ved at vælge dit iPhoto-album, og vælge mellem mange nye temaer i Hollywood-stil.
Art Directors Toolkit lader dig gøre alt fra at se på alle mulige tegn i en skrifttype til at bestemme punktstørrelsen på et 1/8“ Helvetica ”M” og opfange et punkts faktiske farve på skærmen, til at konvertere punkter til pica.



OmniGraffle OmniGraffle gør dig i stand til at tegne perfekte diagrammer, slægtstræer, rutediagrammer og diagrammer over organisationer og skitser. Du kan bruge OmniGraffle til at udtænke plottet i en film, udfærdige en oversigt over en organisation eller anskueliggøre milepælene i et projekts levetid.



OmniOutliner er et glimrende værktøj til at skitsere og organisere dine tanker på, have flere lister over gøremål på en gang og registrere f.eks. bøger, cd'er og dvd-film i dit personlige underholdningsbibliotek.



GraphicConverter lader dig importere billeder fra mere end 100 grafiske arkivformater - og eksportere til 20 - 30 grafikformater. Med GraphicConverter får du både avancerede og grundlæggende funktioner til billedbehandling, "batch"-konvertering og understøttelse af AppleScript.



FAXstf X giver dig mulighed for at sende fax direkte fra alle dokumentbaserede programmer til Mac OS X på PowerBook G4, inklusive Microsoft Office v.X og Acrobat Reader. Og FAXstf understøtter fuldstændig det indbyggede 56 K-modem i PowerBook G4, så du ikke har brug for yderligere hardware eller software for at gå i gang med at sende og modtage fax.



Microsoft Internet Explorer passer perfekt til Mac OS X. Der medfølger så praktiske funktioner som Auction Manager, Internet Scrapbook, Search Assistant og Show Related Links.



Prøveversion af FileMaker Pro FileMaker Pro Trial er en 30-dages prøveversion af det databaseværktøj, som du kan bruge til at styre projekter, holde styr på kunder og oprette en postliste med potentielle kunder og endda inddele dem efter profession, bopæl eller indkomst.



Adobe Acrobat Reader giver dig mulighed for at læse alle PDF-dokumenter (Portable Document Format). Med Acrobat Reader kan du dele dokumenter på kryds og tværs af næsten alle hardware- og softwarekonfigurationer, og dokumenterne bevarer deres layout, skrifter, henvisninger og billeder.




. . .
-
PowerBook G4
sep.

-
aluminiumskabinet
2003