Styrke ligger til familien. Vælg mellem tre modeller:
12
15
17
Tekniske specifikationer Løsninger SuperDrive Grafikacceleration Trådløs Software PowerBook G4

Vil du udvide skrivebordet? Med Apples DVI til ADC-mellemstik kan du slutte en af Apples formidable flade skærme til din PowerBook G4 i løbet af få sekunder - endda også til 12"-modellen.

Alle de nye PowerBook G4-modeller understøtter fem forskellige videostandarder: DVI, ADC, VGA, S-video og composite. Desuden kan alle PowerBook-modellerne arbejde med udvidet skrivebord, så du kan udvide arbejdsområdet, og skærmdublering, så du kan vise dine projekter og dele dine ideer via en ekstern skærm eller projektor. Takket være understøttelsen af composite og S-video kan du også vise multimedieprojekter på en stor fjernsynsskærm. Hvis du vil have strømlinet computerudstyr på skrivebordet, kan du slutte en ekstra skærm til PowerBook, tilslutte en mus og et tastatur og bruge PowerBook med skærmen slået ned.

PowerBook G4's uforlignelige grafiske ydeevne skyldes en kombination af faktorer, f.eks. de kraftfulde grafikprocessorer, Mac OS X, OpenGL, bjergtagende skærme, og - ikke mindst - helheden med spektakulære effekter i millioner af farver.

NVIDIA GeForce4 Go og ATI Mobility Radeon 9600 Sydende grafikprocessorer
Uanset hvilken PowerBook G4 du vælger, kan du være sikker på, at den leveres med en turboladet grafikprocessor. 12" PowerBook leveres med NVIDIA GeForce FX Go5200 med 32 MB DDR SDRAM, som sparker 2D- og 3D-ydeevnen op i højeste gear. Og de nye 17" og 15" PowerBook G4-modeller har en overlegen grafikydeevne takket være ATI Mobility Radeon 9600-grafikprocessoren med 64 MB DDR SDRAM. Med lys- og skyggeffekter forbedrer Mobility Radeon 9600 dramatisk den visuelle oplevelse af alle programmer. ATI Mobility Radeon 9600 arbejder med en række avancerede grafikteknologier, herunder programmerbar punkt- og skyggelægning til lys- og skyggeeffekter, så indholdet bliver levende.

James Bond 007: NightFire Bond og PowerBook G4
Mac-brugere har bidraget til at ændre verden. Nu kan du hjælpe med at redde den. PowerBook G4 er spækket med overrraskende og overlegne teknologiske løsninger, som James Bonds tweedklædte tekniske hjælper, Q, ville anbefale til bekæmpelse af de onde. Du vil forstå, hvad vi mener, når du spiller den nonchalante hemmelige agent i hans hidtil mest spændende eventyr - James Bond 007: NightFire. Du skal infiltrere fjendens base i de snedækkede østrigske alper, i det ydre rum og under vandet. Din mission: At uskadeliggøre et kriminelt geni, som er ude efter verdensherredømmet. Du lærer hurtigt at sætte pris på PowerBooks fænomenale 3D-grafik, når du bruger laseruret, Q-brillerne med infrarødt syn, natsyn og røntgensyn samt det lille kanontårn, der er pakket sammen i en kuffert.

Det er let at efterprøve
Der er en hurtig måde, hvorpå man kan vurdere en computers grafiske formåen, og det er ved at afvikle et grafikkrævende 3D-spil på den. Dette skyldes, at 3D-spil kræver hurtig opdatering af skærmen, og da hvert billede i et spil skal gendannes så hurtigt som muligt, bliver grafikprocessoren hele tiden presset til sit yderste. Frekvensen, hvormed billederne gendannes, er afgørende. Jo hurtigere billederne gendannes, jo mere flydende og filmisk fremstår handlingen.

Quake-testen
3D-spil kræver mere af grafikprocessoren end nogen andre programmer. Og af disse 3D-spil er Quake blevet den ultimative målestok for grafikprocessorers ydeevne. Så det er gode nyheder, at Quake III Arena version 1.32 stormer derudad med en svimlende fart på over 100 billeder pr. sekund i millioner af farver med en opløsning på 1024 x 768 punkter på 1,33 GHz PowerBook G4 med 17" skærm.*

* Jo flere billeder pr. sekund, jo højere ydeevne. Test udført af Apple.

Open GL OpenGL afvikles hurtigere
Grafikprocessoreren i PowerBook G4 udnytter fuldt ud OpenGL, en avanceret 3D-teknologi, der nu afvikles endnu hurtigere i Mac OS X v.10.2 (Jaguar).



Dvd-afspilning Dvd-afspilning
Grafikprocessoreren i PowerBook G4 sikrer, at en dvd-film afspilles med fuld billedfrekvens i en overbevisende digital kvalitet. Dette er en vigtig egenskab, når du er på forretningsrejse: Med en fantastisk 15,2" skærm til rådighed har du faktisk din egen forevisningssal med dig.



Apple-skærm
Udstil dine værker
Vil du gerne fremlægge dine ideer på en stor skærm? Brug den indbyggede DVI-port på 17" og 15" PowerBook og mini-DVI-port på 12" PowerBook, og tilslut en 23" Apple Cinema HD Display, en 20" Apple Cinema Display eller 17" Apple Studio-skærm. Hos Apples DVI til ADC-mellemstik (ekstraudstyr) giver mere end blot en fysisk forbindelse mellem en DVI-port og en digital ADC-skærm. Det er udviklet til at beskytte det digitale videosignal, så du får den ultimative rene digitale oplevelse.

DVI til ADC-mellemstik Det er automatisk. Systemet sender automatisk signalet til den eksterne skærm, når du slutter den til PowerBook. Du kan også skifte mellem to skærme og skærmdublering ved blot at trykke på F7-tasten. Og det bedste af det hele: På grund af hardwaredubleringen, der understøttes af PowerBook G4, kan du vise video som f.eks. QuickTime-film på en ekstern skærm lige så skarpt som på den indbyggede skærm.



Skærmudgange Se det for dig
Alle tre PowerBook G4-modeller understøtter S-video, så du kan tilslutte et analogt fjernsyn. Det er ideelt, når du hellere vil se dvd-film end fremstille dem.


. . .
-
PowerBook G4
sep.

-
aluminiumskabinet
2003