Dvd-brænding over hele linjen.Dvd-brænding over hele linjen. Vælg mellem tre modeller:
12
Dvd-brænding over hele linjen.Dvd-brænding over hele linjen. 15
17
Tekniske specifikationer Løsninger SuperDrive Grafikacceleration Trådløs Software PowerBook G4

Det har aldrig været billigere at brænde dvd'er i professionel kvalitet, mens du er på farten, end det er med de nye 12", 15" og 17" PowerBook G4-modeller med SuperDrive.

Da Apple første gang introducerede SuperDrive på de avancerede Power Mac-modeller, kostede dvd-brændere typisk over $15,000. Lige pludselig er dvd-brænding takket være SuperDrive og iDVD blevet alle Power Mac-brugeres eje.

Men kunne det lade sig gøre at indbygge et SuperDrive i en bærbar computer, der var så tynd som PowerBook G4? Svaret var et rungende ja, og da den første PowerBook G4 med SuperDrive blev annonceret, vandt den øjeblikkelig en skare af tilhængere.

Denne gang er den største nyhed måske, at det er blevet så billigt at brænde dvd'er. Disse PowerBook G4-modeller med SuperDrive giver dig mulighed for at arbejde med det bedste medie til distribution af film og andet digitalt medieindhold.

SuperDrive Forestil dig, hvad du kan udrette med et SuperDrive
På PowerBook G4 med SuperDrive kan du producere dvd'er i professionel kvalitet. Ud over produktionsværdier kan du med dvd-formatet også tilføje en masse bonusmateriale, f.eks. digitale stillbilleder, interview, lydklip, musikalske temaer og omfattende baggrundsviden, og det gælder både film og præsentationer. Med SuperDrive (dvd-r/cd-rw) kan du læse og brænde musik- og data-cd'er samt dvd'er, der kan afspilles på de mest almindelige dvd-afspillere. SuperDrive afspiller dvd-film (dem, som du kan købe eller leje) og brænder 4,7 GB dvd-r-diske, og drevet læser cd'er og brænder cd-r- og cd-rw-diske.

Og hvad der er endnu bedre: PowerBook G4 med SuperDrive understøtter en række formater, f.eks. DVD-Video, DVD-ROM og DVD-R samt CD-ROM, CD-Audio, CD-R, CD-RW, CD Bridge, CD Extended, CD Mixed Mode og Photo CD.

iDVD To måder at gøre det på
Du kan bruge to programmer til at fremstille dine egne dvd'er, og de kommer begge fra Apple: iDVD og DVD Studio Pro. iDVD (følger med PowerBook G4 med SuperDrive) indeholder en enkel grænseflade med ét vindue, så du kan sammensætte dvd'er ved blot at trække og anbringe indholdet. DVD Studio Pro er et professionelt program til dvd-produktion og tilfredsstiller selv den mest krævende perfektionist. Begge programmer indeholder QuickTime MPEG-kodningsfunktioner, som har begejstret dvd-branchen.

Sikkerhedskopiering til dvd Arkivering af data på cd og dvd
Optiske diske er ideelle til sikkerhedskopiering, fordi de tilbyder stor lagringskapacitet i en meget lille emballage, der både er nem at opbevare og er langtidsholdbar. Cd'er kan rumme op til 650 MB data, hvilket er 450 gange så meget som en diskette. Dvd'er kan rumme forbløffende 4,7 GB data, hvilket svarer til ca. 18 Zip 250-diske eller 3200 disketter. (Det svarer til en stak disketter med en højde på over 13 m.) Med sådan en kapacitet kan du nemt sikkerhedskopiere din tegnemappe, hele din digitale fotosamling, op til 90 minutters video eller tusindvis af MP3-arkiver - og du kan opbevare dem sikkert i mange år.

Disc Burner Meget lettere at brænde cd'er og dvd'er
Hvis du lever af at være kreativ, vil du sikkert hellere bruge tiden på at fremstille ting, der er til glæde for andre, end spekulere som en rasende over, hvordan værktøjerne mon fungerer. Det ved Apple godt. Derfor er værktøjerne til diskbrænding indbygget i Mac OS X i form af funktionen Brænd disk. I stedet for at følge en række komplicerede trin kan du bare trække arkiverne over på symbolet for en ny disk og skubbe disken ud. Herefter tager Mac OS X over og brænder disken automatisk, før den atter bliver skubbet ud.



Apple dvd-r-medier
(pakke med 5), 2x hastighed
DKK 139,00
DVD-R-medier



iDVD 3 iDVD 3
Med iDVD 3 indeholder en enkel grænseflade med ét vindue, så du let kan sammensætte en dvd. Som en del af iLife er programmet kompatibelt med digital video direkte fra iMovie 3, lydarkiver fra iTunes 3 og digitale fotografier fra iPhoto 2. iDVD bruger råstyrken i QuickTime til oprettelse af lige så mange klip, menuer, lysbilledshow og navigationsknapper, som du ønsker. iDVD 3 indstiller automatisk parametrene for kodning i MPEG-format til den bedste kvalitet, koder projekter i MPEG-format og - hvilket måske er det vigtigste - skriver til disken i samme sekund, som du klikker på knappen Brænd. Udover de mange professionelt udformede baggrundsbilleder, der følger med softwaren, kan du også selv fremstille baggrunde til menuer med egne billeder i iDVD. Og som en vigtig fordel for den professionelle bruger kan du med AppleScript og iDVD 3 nu automatisk fremstille uredigerede optagelser eller sende et udpluk til en kunde.



DVD Studio Pro 2 DVD Studio Pro 2
Vil du gerne have præcise værktøjer til dvd-fremstilling og funktionalitet, der overgår enhver forstand? Så vil du gerne have DVD Studio Pro 2 lige noget for dig. Med dette avancerede program undgår du udgifterne til dyre dvd-optagere, fordi du kan oprette, teste og afspille dine projekter på computeren, før du sender dem videre til et bureau, der brænder dem på en disk. Dvd-projekter, der er fremstillet med DVD Studio Pro, kan indeholde alle de funktioner, som DVD-Video-standarden formår - inklusive bevægelige eller stationære menuer, webhenvisninger, lydspor på flere sprog, op til 99 videospor (hvoraf hvert af dem er udbygget med op til 9 forskellige vinkler), 8 separate lydstreams og 32 streams med undertekster.


. . .
-
PowerBook G4
sep.

-
aluminiumskabinet
2003