Hvad er der på din iPod?

Musik, spil, videoer, lydbøger og podcasts. Køb det i iTunes, afspil det på computeren, og tag det med dig på iPod. Fra sange til podcasts - det hele synkroniseres automatisk. Du kan godt betragte iTunes som iPods bedste ven. Efter dig, selvfølgelig.

iTunes 7-symbol

Som skabt til hinanden

iPod og iTunes passer perfekt sammen og giver dig en problemfri oplevelse, fra overførsel til synkronisering. Køb musik, spil og lydbøger i den indbyggede iTunes Store, hent gratis podcasts, eller importer sange fra dine cd'er. Slut derefter iPod til din Mac eller PC, hvorefter iTunes går i gang. Du behøver ikke at trykke på en knap. iTunes synkroniserer alt det, du har tilføjet siden sidste synkronisering - hver sang, film og podcast.

En butik med alt til iPod

Så meget at lytte til og se på. Tusindvis af sange og fotografier. Op til 100 timers video (1). Heldigvis gør iTunes det nemt for dig at administrere det hele på din iPod. Få oplysninger om kapacitet med et enkelt blik, og opdater iPod-software med et klik. iTunes gør det hele automatisk.

iPod i Universal Dock

Universal Dock

Lad iPod Universal Dock (ekstraudstyr) være sluttet til din Mac eller PC. Når du er klar til at oplade eller synkronisere, sætter du blot din iPod i dock. Du kan også slutte din dock til et stereoanlæg, visse højttalere eller et tv via et iPod AV-kabel (ekstraudstyr). Og da din dock arbejder med Apple Remote (sælges separat), kan du kontrollere musik, lysbilledshow og videopodcasts på afstand.

iSync-symbol

Synkroniser, og sig "smiiil"

Føj fotografier til iPhoto på en Mac eller til Adobe Photoshop Elements eller Adobe Album på en Windows-computer. Opdater din adressebog og iCal på Mac'en eller Outlook eller Outlook Express på PC'en. Slut derefter iPod til din Mac eller PC via USB, hvorefter alt indholdet synkroniseres i en fart - mens iPod oplades.

  1. 100 timers video gælder for 80 GB modellen og er baseret på H.264 1,5 Mbps video med en opløsning på 640 x 480 kombineret med 128 Kbps lyd; faktisk kapacitet varierer efter indhold.
iPod-galleri

Se mere af den nye iPod.
Klik gennem galleriet.

iTunes 7-skærmbillede og -symbol

iTunes 7

Hent iTunes 7, og køb iPod-spil, lydbøger, podcasts og, som altid, sange til 8 kr.