Sikkerhed Nojs 2007 0109

Sikkerhedssystem til hjemmet.

Med AirPort Extreme-basen får du alle muligheder for at gøre dit liv på internet så sikkert som muligt - du kan beskytte basen, forhindre uvedkommende i at få adgang og bestemme, hvornår børnene surfer på nettet.

Låsesymbol

Netværk uden bekymringer.

Det begynder med de standardteknologier til kryptering, som er indbygget i AirPort Extreme, inklusive WPA/WPA2 og 128 bit WEP. Når du slår kryptering til - det gør du nemt med AirPort-værktøj - sikrer du, at det er kun er de personer, som har den korrekte adgangskode, der kan oprette forbindelse til dit trådløse netværk.

Lukke døren til netværket.

AirPort Extreme inkluderer en indbygget firewall, som blokerer forbindelsen mellem netværket og internet, så dine data er beskyttet mod ondsindede angreb fra internet. Firewallen bliver automatisk slået til, når du indstiller basen, så den deler en enkelt internetforbindelse. For computere med et kabel- eller ADSL-modem er det faktisk mere sikkert at bruge AirPort end at bruge forbindelsen direkte til modemmet.

Symbol for børnesikring

Nemt for forældre, sikkert for børn.

En nyttig ny funktion til adgangskontrol giver dig ikke blot mulighed for at bestemme, hvem der har adgang til netværket, men også hvornår de kan bruge det. Hvis børnene har deres egne computere, kan du f.eks. bestemme, på hvilke tidspunkter de har adgang til netværket. Du kan indstille deres konti, så de kun er gyldige på bestemte tidspunkter - f.eks. når du selv er hjemme, så du kan holde øje med dem.

Indstillingsassistent til tidsbaseret adgangskontrol
802.11n

Højere hastighed, større rækkevidde

 

Hvis det er i iTunes, er det i tv. Vi præsenterer Apple TV