Deling Nojs 20070109

Deling og deling.

Netværk handler om deling, og AirPort Extreme giver helt op til 50 brugere i hjemmet, skolen eller kontoret mulighed for at deltage. De kan dele den samme internetforbindelse, udveksle arkiver vha. de arkivdelingsfunktioner, der er indbygget i Mac OS X og Windows, bruge lokale og eksterne arkivservere, kæmpe mod hinanden i spændende spil med mange deltagere - alt det, som almindelige netværksbrugere kan gøre, plus en række muligheder, som ikke er typiske, f.eks. trådløs lagring og udskrivning.

Netværkssymbol

Nem deling af diske.

AirPort Extreme indeholder nyheden AirPort-disk, som gør det muligt at bruge en ekstern USB-harddisk som en fælles disk. Slut blot disken til USB-porten på bagsiden af AirPort Extreme - og voilà - alle dokumenter, videoer, fotografier og andre arkiver på disken bliver straks tilgængelige for alle brugere på det sikre netværk, hvad enten de bruger Mac eller pc. Denne funktion er perfekt til sikkerhedskopiering, samarbejdsprojekter m.m.

Det brugervenlige AirPort-diskværktøj giver dig flere indstillingsmuligheder. Du kan indstille disken, så den bliver tilgængelig, når du opretter forbindelse til netværket. Du kan oprette konti med adgangskoder til alle brugere på netværket eller kun give læseadgang til visse arkiver og mapper. Du vælger selv.

USB-printer

Udskriv uden kabler.

Den samme USB-port kan også give dig adgang til en fælles printer på netværket. Når du skal udskrive fotografier, forslag eller opgaver, giver AirPort Extreme og den Mac- og pc-kompatible Bonjour-netværksteknologi alle brugere i hjemmet, kontoret eller klasseværelset mulighed for at bruge en central printer. Trådløst, selvfølgelig.

USB-harddisk

Og nu skal du se, hvor nemt det er at indstille: Slut blot printeren til USB-porten på AirPort Extreme-basen, føj den til listen over printere på din Mac eller pc, hvorefter du er klar til at udskrive.

Gør det hele.

Hvad hvis du vil udveksle arkiver via det trådløse netværk og stadig skal bruge en netværksprinter? Nemt nok. Slut blot et USB-samlingspunkt til AirPort Extreme, og slut enhederne til samlingspunktet. Du kan dele en printer og en harddisk, flere printere eller flere harddiske.

802.11n

Højere hastighed, større rækkevidde

Læs om det næste store fremskridt
inden for trådløs teknologi.

Hvis det er i iTunes, er det i tv. Vi præsenterer Apple TV