Indstilling Nojs 20070109

Trådløst uden besvær.

Hvis du tror, at det er svært at indstille et netværk, kan du godt tro om igen. Det nye AirPort-værktøj til Mac og Windows hjælper dig gennem hele processen, så netværket er klar til brug i løbet af få minutter.

Nem 1-2-3-indstilling

Nem og hurtig indstilling.

Andre trådløse routere kræver, at du gør alt arbejdet - lige fra tolkning af uklare instruktioner til gætteri om, hvor adgangskoderne skal skrives. AirPort-værktøj til Mac og Windows gør det meste af arbejdet for dig og hjælper dig gennem indstillingsprocessen trin for trin - hurtigt og nemt. I de fleste tilfælde er det trådløse netværk klar til brug hurtigere, end du kan nå at lave en kop kaffe.

Sæt stikket i, indstil og nyd.

Den indledende del af indstillingen klarer du ved at slutte basen til en stikkontakt og tilslutte ADSL- eller kabelmodemmet. Derefter skal du starte AirPort-værktøj og følge instruktionerne på skærmen. Softwaren hjælper dig gennem den enkle proces, beder om de relevante oplysninger, indstiller kryptering og sikkerhed og konfigurerer computeren, så den kan bruge det nye netværk - på et sprog, som er til at forstå.

Mac + pc

Hvad enten du bruger Mac eller pc, er hele netværket klar til bruge på omkring fem minutter. Og hvis du vil udvide netværksfunktionerne - f.eks. ved at tilføje en fælles USB-printer eller en ekstern harddisk eller indstille adgangskontrol- er det lige så nemt.

802.11n

Højere hastighed, større rækkevidde

 

Hvis det er i iTunes, er det i tv. Vi præsenterer Apple TV