Trådløst kort Hvornår har der nogensinde været så mange måder, elever kunne oprette forbindelse til Internet på?

Tekniske specifikationer--G4-processorInternetSoftware

Hvis det handler om at få en begynder på Internet i en fart, er der intet, der slår en eMac. Hemmeligheden? Mac OS X. Mac OS X er udviklet specielt til Internet og indeholder mange af de samme teknologier, som anvendes til selve Internet.

Kompatibel med skolenetværk
internetporteMac OS X gør det let at oprette forbindelse til Internet, hvad enten du bruger eMacs 10/100 Base-T Ethernet (RJ-45-stik), ISDN, DSL- eller kabelmodem. eMac er kompatibel med alle skolenetværk og indeholder indbygget arkivdeling, webdeling og Internetprogrammer, der samarbejder med andre standardiserede netværkstjenester.

10 minutter til Internet
IE, Reader Indstillingsassistenten i Mac OS X fører dig gennem forbindelsesprocessen så hurtigt, at du kan sende din første e-post få minutter efter, at du har oprettet forbindelsen. Og eMac har al den software, du har brug for til at komme på Internet, herunder de populære webbrowsere som f.eks. Internet Explorer. Adobe Acrobat Reader til at læse PDF-arkiver (portable document format) følger også med.

Installere AirPort-kort
Trådløs forbindelse - selv til PC-netværk
Vil du gerne oprette et trådløst netværk eller slutte eMac til et eksisterende trådløst netværk? eMac er klar, når du er. Du skal bare bruge et AirPort-kort og en AirPort-base. Alle eMac-computere er klar til AirPort med indbygget antenne, software og plads til AirPort-kortet. Apple har udviklet både hardware og software - designet til at passe gnidningsløst sammen - så AirPort er ekstremt let at installere og bruge. Og da AirPort lever op til IEEE 802.11b-standarden for trådløst netværk, er der ingen problemer forbundet med at lade den indgå i et trådløst netværk med både Mac-computere og PC'er.

Med AirPort kan du komme trådløst på Internet via eMac på en afstand af op til 45 meter fra en AirPort-base - med en hurtig dataoverførsel på op til 11 Mbps.*

* Til trådløs Internetadgang kræves et AirPort-kort, en AirPort-base og en Internetforbindelse (evt. mod betaling). Visse Internetudbyderes udstyr er ikke kompatibelt med AirPort. Rækkevidden afhænger af bygningskonstruktionen.

Opret forbindelse
Ligesom basen på en trådløs telefon bruger AirPort-basen en 10/100 Base T Ethernet-forbindelse til Internet og en trådløs forbindelse til at kommunikere med en AirPort-understøttet eMac. Der er også et RJ-11-stik til en telefonlinie, der gør dig i stand til at foretage opkald via et modem (på modellen med det kombinerede drev). Da AirPort er baseret på den globale IEEE 802.11b-standard, kan det samarbejde med andet 802.11b-baseret udstyr.

Går gennem vægge
Da AirPort via radiosignaler kan kommunikere gennem faste genstande (i modsætning til infrarødt lys, der kræver en uafbrudt linie for at kunne oprette forbindelse), kan du søge oplysninger på Internet, selv om du ikke kan se AirPort-basen. Med andre ord kan du surfe på Internet, selv om der er en væg imellem dig og basen.

Del en forbindelse
Med AirPort kan adskillige brugere dele en enkelt Internetforbindelse og kigge på forskellige websteder eller sende e-post på samme tid. Og på en skole kan eleverne have deres eMac-computere i forskellige klasseværelser eller på forskellige etager - helt op til 45 meter fra en AirPort-base - og stadig opretholde forbindelsen.

WiFi-logoWi-Fi-certificeret
AirPort er baseret på IEEE 802.11b-standarden for trådløst netværk og er Wi-Fi-certificeret til at samarbejde med andre 802.11-produkter (inklusive PC'er).

AirPort-sikkerhed
AirPort er lige så sikkert som et fysisk netværkskabel. Når det overfører data, kan AirPort bruge 128 bit-kryptering til at kode data, så dine personlige oplysninger forbliver uden for snushaners rækkevidde. Og der er selvfølgelig også beskyttelse af adgangskoder, så kun de brugere, som du har givet tilladelse, kan få adgang til dit lokale AirPort-netværk.

AirPort-kort og -base
Installer et AirPort-kort
Slut AirPort-basen til en telefonforbindelse, et kabelmodem, DSL-modem eller Ethernet-netværk, og sæt AirPort-kortet i eMac. Du behøver ikke nogen specialværktøjer. Når du har installeret AirPort-kortet, kan du bruge Indstillingsassistenten i AirPort til at konfigurere AirPort-basen (ekstraudstyr), så du kan komme på Internet i løbet af få minutter - trådløst.


. . .
-
Apple eMac
a

-
app
2002