eMac med OS X eMac leveres med læringsværktøjer, der er lige så lette at bruge som digitale farvekridt.

Tekniske specifikationer--G4-processorInternetSoftware

eMac leveres med både Mac OS 9 og Mac OS X - og den er spækket med læringsprogrammer.

Med verdens mest avancerede operativsystem, Mac OS X er Mac-computerens berømte brugervenlige grænseflade rykket op på et højere plan. Det er en sand fornøjelse at bruge. Mac OS X vækker skærmen til live med flydende farver, gennemsigtigt lys, dybde og glidende bevægelser. Knapperne pulserer, når de er aktiveret, symbolerne gengives knivskarpt, og nedadgående skygger giver vinduerne en større dybde. Men ud over at være en fryd for øjet giver Mac OS X's Aqua-grænseflade også vigtige visuelle vink - din opmærksomhed fastholdes, og du bliver foreslået nye handlinger, så dine reaktioner bliver så meget desto mere intuitive og meget hurtigere.

Et program, der til fulde udnytter styrken og skønheden ved Mac OS X er AppleWorks, der afvikles lige så gnidningsfrit i Mac OS 9. AppleWorks er i virkeligheden mange programmer i et. Det giver dig seks kernefunktioner: Tekstbehandling, regneark, kartoteker, præsentationer, tegning og maling.

Adskillige programmer i et
Kompleks AW Du kan bruge AppleWorks til at oprette fænomenale klasseoplæg, som du kan afvikle direkte fra eMac eller udskrive på papir eller tranparenter. Du kan skrive alt fra et opgaver til noveller - og bruge stavekontrollen i AppleWorks imens. Du kan holde styr på dine studerendes karakterer på et regneark og benytte disse oplysninger til at spore deres fremskridt i løbet af året. Du kan oprette lister over de studerende, forældre og kolleger i dit kartotek ud fra flere forskellige kategorier samt adressere kuverter og mærkater. Og de studerende kan tegne og male, så meget de lyster, vha. bl.a. indholdsrige paletter af farver og værktøjer samt 25.000 billeder.

Kun fantasien sætter grænser
AW-skabeloner Mens du alligevel er i gang, kan du oprette websteder for klassen, fremstille alt fra fysikrapporter til interessante nyhedsbreve samt flyveblade, bannere, stikordskort, kalendere og postkort vha. de skabeloner, der følger med AppleWorks. Det bedste af det hele er, at du med AppleWorks kan fokusere på opgaven - hvad enten det drejer sig om en multimedieforevisning, et eksamensbevis eller en skriftlig opgave - i stedet for at skulle koncentrere dig om det værktøj, du bruger. Og værktøjerne og grænsefladen er så intuitive, at selv de mest uerfarne studerende kan begynde at bruge dem med det samme.

Perfekt til både PC og Macintosh
AppleWorks-symbol AppleWorks 6 folder sig rigtigt ud i netværk med både PC'er og Macintosh-computere. Du kan åbne det samme dokument vha. Mac OS- eller Windows-versioner af AppleWorks uden at skulle konvertere det fra det ene format til det andet. Dermed er AppleWorks 6 det perfekte program til nutidens skoler.

 applications Indbyggede Internetprogrammer
Brug eMac ttil at besøge websteder med Microsoft Internet Explorer, som kan afvikles i både Mac OS X og Mac OS 9. Apples eget Mail -program er et pærelet Mac OS X-program til at skrive og læse e-post. Med Mail kan du oprette og gennemse omfangsrig e-post med sjove skrifttyper, billeder og lyd. Og Mail indeholder en indbygget adressebog, hvori du kan gemme kontaktoplysninger om kolleger og studerende.


. . .
-
Apple eMac
a

-
April
2002