Film, CD'er, små transportable enhederAirport, fotografier, iPod

Velkommen til det nye klipperum.

G4-processerDigitalt samlingspunktTrådløst Internet

Med en 1 GHz PowerPC G4-processor og 1 MB L3-buffer, “slot-loading” SuperDrive (DVD-R/CD-RW), megabred skærm på 15,2", 60 GB harddisk og iMovie og iTunes, der allerede er installeret, er PowerBook G4 perfekt til digital videoredigering på farten - komplet med musikalsk akkompagnement. Og med en ATI Mobility Radeon 9000-grafikprocessor til fremragende 3D-grafik, 400 Mbps FireWire til lynhurtig overførsel af store mængder digital video, op til 1 GB hukommelse og 64 MB skærmhukommelse - og lang driftstid for batteriet - giver PowerBook G4 professionelle i videobranchen friheden til at fremstille film overalt.

Fremstil film på få minutter
Leder du efter noget mere enkelt til at oprette digitale videorapporter og film med alt fra særlige begivenheder og taler til oplæg og produktionsteknikker? Du har fundet det, du leder efter: Med iMovie 2, programmet til videoredigering, der leveres med PowerBook G4, kan du forvandle dine digitale videooptagelser til en film i løbet af få minutter. Med iMovie 2 kan du tilføje titler, overgange og specielle effekter, der er lige så lette at bruge som en Macintosh.

Opret dine egne DVD'er I kraft af den indbyggede MPEG-koder med stor ydeevne og understøttelse af QuickTime giver iDVD 2 til Mac OS X dig præcis, hvad du har brug for, når du vil oprette DVD'er, der ser helt professionelle ud. iDVD 2 klarer alle de komplekse kodninger og formateringer for dig, og en enkel grænseflade med blot et vindue bruges til fremstillingen - og DVD-brænding med kun et enkelt klik med musen. Det er den perfekte måde at distribuere de film på, som du fremstiller på PowerBook G4.

iTunes 3 Klar til at spidse ørerne? PowerBook G4 er parat til dig. For nu kan du pakke lydarkiver, mikse og brænde dine egne musik-CD'er med iTunes og PowerBook G4's “slot-loading” SuperDrive (DVD-R/CD-RW) eller kombinerede DVD-ROM-/CD-RW-drev. iTunes 3 afvikles på Mac OS X, verdens mest avancerede operativsystem, og det forvandler PowerBook G4 til en transportabel digital jukebox. iTunes leveres komplet med brugervenlige værktøjer til at konvertere sange til MP3-format og brænde dine egne skræddersyede musik-CD'er.*

Forestil dig, hvad du kan gøre med iPhoto
iPhoto gør det muligt at importere dine billeder fra et digitalt kamera, arrangere dem, efterbehandle og forbedre dem og dele dem på mange forskellige måder. Og så kan du også oprette dine egne personlige bøger. Det er lige så nemt at oprette et album som at udføre alle andre opgaver i programmet. Derpå kan du vælge det tema og layout, du bedst kan lide. Du kan tilføje titler og tekst for at fortælle din historie eller beskrive dine billeder. Hvis PowerBook er sluttet til en inkjet-printer, kan du derefter udskrive dine bogsider og tage dem med til det lokale kopicenter for at få dem indbundet.

Udvid dit digitale liv
.MacSiden .Mac er blevet integreret i iPhoto, kan du l et udgive dine yndlingsalbum på Internet. Eller vælge mellem en række skabeloner, når du vil dele familienyheder og -begivenheder. Du kan endda beskytte din hjemmeside med en adgangskode. Lige så let er det at dele QuickTime-film - og alle andre arkiver, der er for store til at sende med e-post - når du får et lager på 100 MB på Apples egen online-servere med iDisk. Familie og venner har adgang til arkiverne fra alle computere på Internet - Mac eller Windows.

* iTunes må kun bruges til kopiering i henhold til gældende lov. Ulovlig kopiering af musik er tyveri.

DVD Player Den bærbare biograf
Afspil dine film på PowerBook G4's fantastiske 15,2" skærm. PowerBooks skærm med en opløsning på 1280 x 854 punkter er perfekt til afspilning af DVD-film, og med Apple DVD Player (der leveres med PowerBook) kan du se film i et fremviservindue - eller på fuld skærm.

Som skabt for hinanden
Læg op til 4.000 sange i din lomme med iPod. iPod er udviklet til at udbygge styrkerne ved PowerBook G4 og FireWire, så du får en suveræn lytteoplevelse.

Vil du gerne oprette data-CD'er?
Med Brænd disk er det let at brænde CD'er og DVD'er, så du kan dele dine film med venner og familie samt tage sikkerhedskopier af vigtige arkiver. Brænd disk understøtter det indbyggede SuperDrive i PowerBook G4.

Apple DVD-R-medier (pakke med 5 stk.)
DKK 256,25
DVD-R-medier

Imation-diske CD-R 32x 700 MB/80 min. (pakke med 10 stk.)
DKK 110,00

Apple anbefaler tomme CD'er med en spilletid på 74 minutter. Du kan bestille dem 24 timer i døgnet direkte fra Apple Store.

Palm Planlæg og synkroniser din tid
Hvis du bruger en Palm OS-baseret digital assistent til at planlægge og holde styr på, hvad der sker i dit liv, bør tilslutning af PDA'en til den nye PowerBook stå øverst på listen over ting, du skal gøre. Du kan gøre dette med iSync.

Eksterne enheder med “plug and play”-funktionalitet
PowerBook G4 passer til flere hundrede plug-and-play-enheder, der understøtter FireWire og USB, som f.eks. printere, scannere, digitale videokameraer og grafiske tavler. Du kan tilslutte disse enheder - og bruge dem sammen med PowerBook G4 - på få sekunder.


. . .
-
 PowerBook G4
a

-
Nov. 02 - 867MHz - 1GHz
2002