Leveres med sit eget softwarebibliotek.

G4-processerDigitalt samlingspunktTrådløst Internet

PowerBook G4 leveres pakket med brugervenlig software, som betyder, at du vil kunne udføre opgaver, du aldrig ville drømme om på en bærbar PC - inklusive brænde dine egne DVD'er - lige efter, du har pakket den ud og kastet et hurtigt blik i håndbogen.

Sidste nye operativsystem
Mac OS X version 10.2, Apples nyeste operativsystem, er samlingspunket for det hele. Mac OS X v10.2 er en fornøjelse at bruge, men under den forførende Macintosh-grænseflade gemmer der sig et solidt UNIX-baseret operativsystem med professionel ydeevne, der bygger på teknologier, som er afprøvet i kamp, og som udfører det tunge arbejde på Internet. Og det er udviklet til at presse det sidste ud af din software. Det er en god ting, fordi PowerBook G4 leveres med tonsvis af software:

Art Director's ToolkitArt Directors Toolkit er et selvstændigt program spækket med funktioner, der lader dig gøre alt fra at se på alle mulige tegn i en skrifttype til at bestemme punktstørrelsen på 1/8" Helvetica “M” og opfange et punkts faktiske farve på skærmen, til at konvertere punkter til pica mm.

OmniGraffleOmniGraffle gør dig i stand til at tegne perfekte diagrammer, slægtstræer, rutediagrammer og diagrammer over organisationer og skitser. Du kan bruge OmniGraffle til at udtænke plottet i en historie eller en film, lave en oversigt over en organisation, vise arternes udvikling eller anskueliggøre vidensdeling.

OmniOutliner er et glimrende værktøj til at skitsere og organisere dine tanker på, have flere lister over gøremål på en gang og registrere f.eks. bøger og DVD-film i dit personlige bibliotek.

GraphicConverterGraphicConverter er Mac OS X-versionen af det alsidige kreative værktøj, der lader dig importere billeder fra mere end 100 grafiske formater - og eksportere til 20 - 30 grafikformater. Med GraphicConverter får du både avancerede og grundlæggende funktioner til billedbehandling, "batch"-konvertering og understøttelse af AppleScript.

PixelNhancePixelNhance er et realtidsprogram til billedforbedring. Med PixelNhance kan du hurtigt og nemt finde de bedste indstillinger til justering af digitale billeder. Dit billede kommer frem i et delt vindue på den ene halvdel af skærmen med de oprindelige indstillinger i den ene del af vinduet og de nye i den anden. Med PixelNhance kan du forbedre lysstyrke og kontrast, farve- og tonemætning og skarphed samt mindske støj. Og når du ændrer indstillingerne i kontrolvinduet, kan du se resultatet med det samme.

Snapz ProSnapz Pro X er måske den sejeste løsning til skærmbilleder på Mac'en - og så kan du endda optage film. Du kan bruge Snapz Pro X til din træningsvideo, du selv kan kommentere. Snapz Pro X understøtter f.eks. formaterne .bmp, .pict, .gif, .jpg, .png, .tiff, .pdf og Photoshop-arkiver samt animerede eller action-sekvenser som f.eks. en QuickTime-film.

FAXstfFAXstf X Med FAXstf kan du sende fax direkte fra PowerBook G4 via alle dokumentbaserede programmer til Mac OS X, inklusive Microsoft Office v.X og Acrobat Reader. Og FAXstf understøtter fuldstændig det indbyggede 56 K-modem i PowerBook G4, så du ikke har brug for yderligere hardware eller software for at gå i gang med at sende og modtage fax.

Microsoft Internet Explorer Microsoft Internet Explorer, den mest udbredte webbrowser til Macintosh-platformen, er blevet videreudviklet til at passe perfekt til Mac OS X. Der medfølger så praktiske funktioner som Auction Manager, Internet Scrapbook, Search Assistant og Show Related Links.

FileMaker Pro Trial er en 30-dages prøveversion af det databaseværktøj, som du kan bruge til at styre projekter, holde styr på kunder og oprette en postliste med potentielle kunder og endda inddele dem efter profession, bopæl eller indkomst.

iCaliCal Med iCal kan du holde styr på aftaler og begivenheder med flere forskellige kalendere, så du på et øjeblik kan overskue dine kommende aktiviteter de næste dage, uger eller måneder. Med iCal kan du oprette separate farvekodede kalendere til dine fritids-, skole- og arbejdsplaner, og du kan se alle dine forskellige kalendere på samme tid i et enkelt vindue.

iChatiChat er programmet til IM-beskeder, der gør det endnu lettere at finde og chatte med dine venner. iChat giver fuld kontrol over dit IM-liv. Takket være den indbyggede kompatibilitet med AOL Instant Messenger (AIM) får du via den nye PowerBook automatisk og øjeblikkelig adgang til mere end 150 millioner AIM- og .Mac-brugere.

Mac OS X Mail er et program, som lader dig gøre meget mere end blot at sende og modtage e-post. Du kan trække og anbringe billeder, lyd og film til din e-post og bruge farver, skrifter og formateringskommandoer til at forbedre din meddelelses udseende. Det er let og hurtigt at skifte til Mac OS X Mail - det lader dig endda importere e-post og adressebøger fra andre e-postprogrammer, herunder Entourage, Outlook Express, Claris eMailer, Netscape og Eudora. Mail leveres nemlig også med et avanceret indbygget reklamepostfilter, der kan identificere og opsnappe reklamepost, samt enkle kriterier, som du selv lærer programmet at anvende til frasortering af reklamepost. Og du kan også se, hvilke af dine iChat-venner der er online, så du kan sende dem en IM-besked i stedet for at besvare deres e-post.

--Adobe Acrobat Reader er den nyeste version af industristandarden, hvormed du kan læse alle dokumenter i PDF-format. Adobe Acrobat Reader 5.0 kan åbne PDF-arkiver på en lang række hardware- og softwarekonfigurationer. Desuden kan du konvertere alle dokumenter, der er oprettet i Mac OS X-programmer, til PDF-format. Du behøver blot at åbne det arkiv, du gerne vil konvertere, og vælge Udskriv på Arkivmenuen. Når udskriftsdialogen vises på skrivebordet, kan du klikke på knappen Arkiver som PDF. Derpå navngiver du det nye arkiv og klikker på Arkiver. Så klarer Mac OS X resten. Det arkiverede PDF-arkiv vil have præcis det udseende, du ønskede - med layout, skrifttyper og billeder i god behold.


. . .
-
 PowerBook G4
a

-
Nov. 2002 - 867MHz - 1GHz
2002